- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.381
- Поени од реакции
- 8.990
Леле колку беше неписмен овој...Исто неколку месеци немаме слушнато, а се надевам ќе слушнеме што кажува и оваа сезона Стојанче Стоилов. Не знам ни што има да каже.
Леле колку беше неписмен овој...Исто неколку месеци немаме слушнато, а се надевам ќе слушнеме што кажува и оваа сезона Стојанче Стоилов. Не знам ни што има да каже.
Сендвич.Овие што се публика во емисијата, добиваат нешто за тоа?
Епа не можеш во Македонија да тераш и спорт и школо, не е ова USA, јбг.Леле колку беше неписмен овој...
Не му е првпат го имаше и у една епизода.
Еве го нашиот бе (0:13), успеа во животот.![]()
Па во Томато продукција нели ги снима емисииве?Истиот мебел и се што е во студиото е исто како на Алфа. Ништо не сменил само префрлил во Телма, а додал само платно за видео проектор за да си пушта нешто на него.
![]()
Таман се надевав нешто ќе смени малку ама ништо.
Осеќам досадна ќе биде со Џамбазов, па и уште со ова телефонов а досадно е веќе.
Не се снима нити во Томато нити во телеивијз. Јас мислев дека е во телевизија но ми рекоа дека некаде имал студио кај што снимал.Па во Томато продукција нели ги снима емисииве?
Епа не знам тогаш, ја мислам дека во Томато снима.Не се снима нити во Томато нити во телеивијз. Јас мислев дека е во телевизија но ми рекоа дека некаде имал студио кај што снимал.
Не го разибрам зборов, јебига.Кој е вашиот бе биди концизен![]()
Не го разибрам зборов, јебига.![]()