eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Аман бе заебанција беше тоа на сметка на мкдмкд, пошто не веруваше во целиот концепт, ништо страшно. :toe::smir:

Знаеш дека твојата заебанција то ест шала е навреда за еден Македонец? Така да страшно е:smir:

П.С. Уште не верувам во тој концепт, чекам да видам времето што ќе покаже

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
стигна плата ама како шо гледам мн малце се пријавиле на листата

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Јас сум многу задоволен од платата 9 руб...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Здраво. После подолги перипетии конечно стасав во еРусија и сакам да се пријавам во еМакедонската еФаланга :smir:. Како да го направам тоа? Знам дека треба да се пријавам на некој Руски форум, но дали може помош, бидејќи слабо се снаоѓам со Рускиот јазик? :smir:

Поздрав. :salut:

П

Паган-др

Гостин
Здраво. После подолги перипетии конечно стасав во еРусија и сакам да се пријавам во еМакедонската еФаланга :smir:. Како да го направам тоа? Знам дека треба да се пријавам на некој Руски форум, но дали може помош, бидејќи слабо се снаоѓам со Рускиот јазик? :smir:

Поздрав. :salut:
Еве линк до форумот. Првин регистрирај се, за тоа не ти треба руски, од општа култура ќе се снајдеш. Се друго за нас македонците што треба е на македонски. :)

†he Exorcis†

Rock n' Roll
Член од
25 септември 2009
Мислења
122
Поени од реакции
3
Е вака :

Бидејќи од утре ги исполнувам критериумите за влегување во Македонската Фаланга би сакал да знам дали морам да имам Руско државјанство, бидејќи сум во Индонезија за да се борам за нив...(а ако го земам државјанството дали после ќе можам да останам во Индонезија да живеам и работам)

од утре мојот статус ќе е:

Strength:4
Rank:Corporal
Damage:400 oд 46 битки
/ утре ќе се промени =D

бај д веј веќе сум зачленен на Руската страница и се имам пријавено и таму но тогаш имав 3.6 strenght...Ако може да добијам инфо од командантите на Македонските единици.

п.с. Ако може веќе од утре да почнам да се борам ве молам за инструкции...

Едит: заборавив да ви кажам ник- Drashhh_III_Makedonski
еве и линк http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1942899

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Јас мислам дека треба да се сменат платите на МФ. Првата единица да зема највеќе плата а последната најмалку. Секој според својте заслуги :helou:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Јас мислам дека треба да се сменат платите на МФ. Првата единица да зема највеќе плата а последната најмалку. Секој според својте заслуги :helou:
Јас пак не мислам така...буџетот е лимитиран на толку...е сега појаките играчи секако дека прават поголема штета и заслужуваат поголема плата но јас мислам целта да биде што повеќе играчи да достигнат добри чинови...тоа би било важно при одбраната на еМакедонија кога ќе не додадат...а и плус тие што се подолго време во играва досега имаат акумулирано прилично поголеми средства и можат да си дозволат и појаки оружја да би напредувале побрзо и секако со поголемиот скил земаат и поголема плата од фирмите.:salut:

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Se zacleniv na toj forum...i sega kako da se prijavam za MKD Falanga ??

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Se zacleniv na toj forum...i sega kako da se prijavam za MKD Falanga ??
Пријавувањето е завршено за првата фаза...по одредено време ќе има вклучување на нови членови и замена на оние кои не се активни или не ги слушаат наредбите со нови членови

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Пријавувањето е завршено за првата фаза...по одредено време ќе има вклучување на нови членови и замена на оние кои не се активни или не ги слушаат наредбите со нови членови
Тогаш јас ќе се пријавам :)
А како иде ова со Фанага.. ова Фалангава?
Секој ден се борите или на повик сте, ко специјални единици?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Тогаш јас ќе се пријавам :)
А како иде ова со Фанага.. ова Фалангава?
Секој ден се борите или на повик сте, ко специјални единици?
на форумот си има наредба каде да се бориш.
кога се бореш пишеш колку штета си направил и ти праќаат пари.

П

Паган-др

Гостин
Мартин на рускиот форум можеш да го промениш првиот пост или да дополниш зошто има плус уште неколку играчи во првата единица. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom