Дупер

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Незначи ако имаш гитари дека си рок музичар/артист.
Пример, Тоше Проевски има брејкбитови и хефи метал рифови ама неговата музика е поп музика.

Муабетот ми е; Дупер не се ни поп-рок. Чист генерички поп.[DOUBLEPOST=1546098687][/DOUBLEPOST]
„Jo Jo's Bizarre Adventures"

Последно уредено:
Pojma neam dali ima potreba se sho e nashe i ke osvezi scena da se hejta ali valjda taka sme nauceni, da bese od Srbija ili od kaj kurac znam ja bendov ke se ispoubievte da zemete karti ako imaa nastap tuka.

Nebitno na kraj kraeva, bi rekol deka e premnogu rano da se ocenuvaat koa imaat samo 2-3 pesni i doprva treba da cueme album i sfe toa od niv ali u sekoj slucaj osvezuvanje na scena.

Jako makje e Martina :icon_lol:

Последно уредено:
Незначи ако имаш гитари дека си рок музичар/артист.
Пример, Тоше Проевски има брејкбитови и хефи метал рифови ама неговата музика е поп музика.

Муабетот ми е; Дупер не се ни поп-рок. Чист генерички поп.[DOUBLEPOST=1546098687][/DOUBLEPOST]

Пред пички Свонс, а дома виабу со Окулус, вештачки скут и симулација од јандере што те гали. <3

Полошо од тоа да се "хејта се што е македонско", е моментот кога за секоја критика и непофалбен коментар следи нафрлување врз критичарот од типот "а подобри ли ти се цеца/аца лукас, да беше српско ќе го сакаше". Што ви е бе луѓе, комплекс некој си имате па за секоја музика споредувате со српско, дали било повеќе популарно од српско, дали повеќе го слушале нашите блабла. И реално пола од тие што се жалат од популарноста на српско, бар еднаш во месец индијанци се прават на српско.

П.с. Немам појма кои се Беровиќ и Пријовиќ, не сум до толку напреднат јбг

А за Дупер интересен обид се, гледаат да направат заразна песна, но исто како и новото Eye Cue, не се мој вкус. А баш личат ко дечки што слушаат Клептон, Хендрикс, Ван Хален, можеби ќе променат нешто.

Ништо посебно не ми е новата песна. Дури е и премногу слична на втората.

Tретава ништо посебно чак и досадна. Почнува да ми накурчува она повторување од само една реченица во рефрените. Не сум твој тиииип јас знам, имаш тело за на телевизијааааа, ние сме два, многу одамна...дрн дрн.

Звучат како бутлег верзија од Влатко Лозановски под дејство на два дима хаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom