Little Lady
Born To Be Wild
- Член од
- 28 октомври 2008
- Мислења
- 339
- Поени од реакции
- 8
Ем како де ?
Грешка моја .... имав пред некоја година страсна дудлачка![]()
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=565&page=23
,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ем како де ?
Грешка моја .... имав пред некоја година страсна дудлачка![]()
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=565&page=23
,
Мене жени да.Мене жени не ми дудлале![]()
Мене жени да.
Ама мажи не ми дудлале ич бе.
Геџо, ај ќе си дудламе меѓусебно за утеха. :back:
*те гледам у очи*PSY...ај погледни ме во очи и одговори уште еднаш на прашањето дали мажи не ти дудлале до сега?
PSY...ај погледни ме во очи и одговори уште еднаш на прашањето дали мажи не ти дудлале до сега?
Ако сакаш можеме да отвориме социјална група и таму да се кооридинираме и да го воскреснеме дудлањето по профили, верувам дека Армин ќе ни се придружиКога веќе скоро се исчисти влијанието на ренансиерот во Дудлологија, reactive89, мислам дека е време новиве генерации да бидат повеќе информирани околу оваа филозофија и начин на живеење, нешто што порано беше лајф мотив а сега е изгубена филозофија и останува само да се потсетуваме на антички монументи и списи од тоа време.
Загрозена врста смеКога веќе скоро се исчисти влијанието на ренансиерот во Дудлологија, reactive89, мислам дека е време новиве генерации да бидат повеќе информирани околу оваа филозофија и начин на живеење, нешто што порано беше лајф мотив а сега е изгубена филозофија и останува само да се потсетуваме на антички монументи и списи од тоа време.
Ако сакаш можеме да отвориме социјална група и таму да се кооридинираме и да го воскреснеме дудлањето по профили, верувам дека Армин ќе ни се придружи![]()
Загрозена врста сме
Фала богу дека сме загрозена врста кога нема убави на кајгана веќе, кај ги снема жените?![]()
Девојките избегаа дека младинава денес не знае да дудла, не го знае ни поимот дудлање, мислат дека е нешто друго. Па после фала богу дека бегаат кога се осеќаат непосакуваниМислам дека причината е малце подлабинска од тоа. Мислам дека и ние сме криви што ја оставивме оваа идеологија на помладите генерации. Не разочараа со нивното познавање на Дудлологијата и со тоа ние изгубивме секаков кредибилитет пред потенцијалните предмети на обработка. Затоа екстерното влијаење на дудлањето и внесувањето во системскиот круг на форумов, на екстерните тела т.е. девојки се намали.
Девојките избегаа дека младинава денес не знае да дудла, не го знае ни поимот дудлање, мислат дека е нешто друго. Па после фала богу дека бегаат кога се осеќаат непосакувани![]()
Дудларите се поголема секта него темпларите, поголемо влијание него бога, поголеми истражувачи него Wikileaks, потајни него ареа51.А постои ли света книга на дудлањето О, Поглавари на Дудларството?
Априори на ова да надополнам дека во моментите при кои беше докажана уметноста денес позната од историјата како дудлање заинтересираноста на женските единки на форумов спрема мажјаците беше на еден повисок левел и со тоа се овозможи да многу форумџии се стекнат со умна и паметна форумџика под нивниот таван не така далеку од кајганџиското сонце кое ги просветли.Секако се согласувам, колега. Дудлањето го подразбираат под многу нејасни дефиниции и самоволни сфаќања, кои тотално се неакуративни со точниот поим кој беше дефиниран во антиката. Со појавата на движењето "Интернет за секое дете", се изгуби квалитетот на потенцијалните дудлачи, зашто се изгубија во масата на премногу нови лица кои се обидуваа да го пронајдат своето јас под кајганџиското сонце. Со неправилното поимање и користење, на техниката дудлање - се изгуби кредибилитетот на самиот поим а на постарите дудлачи, вистинските мастер дудлачи, им се наплати со намалување на потенцијалните жртви и губења на успешноста поради неможноста за пронаоѓање на вистинската дудл-жртва.