Дудлологија-Кога дудларството станува наука

Имам достa да дебатира и да се противам како со првиот пост,така и со секој што ке се осуди да пише на темава....Не дека сум којзнае колку компетентен( не дека и не сум)...ама мислам дека баш со Точки ќе мозам да расправам околу темава...Прво..дудларството е доста постара појава,не би можело никако да се појави со почетокот на форумот...ја знам доста постари и легендарни дудлачи...
Во последно време поимов се меша со гзолижачи и со луѓе(машки и женски) кои очајно мора да легнат нешто...Епа дудларството како дисциплина и не е баш тоа...многу по рафинирано е:)
Се надевам ќе има заинтересирани за моабет:)

еве јас сум расположена за дудлање ...без никаква корист
ама прво дај ми...па че дудламе :pos2::pos2::pos2:

ама че ми дајш прво? :kesa: :pos2::pos2::pos2:
ајде кажи ми ти на мене, како си вечерва? ...ко за почеток
јас еве дудлам по форумов, гледам филм, дудлам на мсн...абе се правам :smir:

ама че ми дајш прво? :kesa: :pos2::pos2::pos2:
ајде кажи ми ти на мене, како си вечерва? ...ко за почеток
јас еве дудлам по форумов, гледам филм, дудлам на мсн...абе се правам :smir:

Ја вечерва расположен за дудлање. Само тешко ми е за верување дека дудлаш на мсн ....:)))

:pos2::pos2::pos2::pos2: а тебе да поминам да те земам...или да земам да те поминам?! :smir:

Дудлологијата е интересна наука! Убаво е објаснето од професор-др Точкест. Особено за видовите и типовите на дудлачите. Дудлологијата е блиска наука со Шмекерелогијата каде што јас сум моментално пост-дипломец на тој факултет! И јас имам амбиции да станам Професор-др, но се со свое време и со свој шмек!
Сакам да кажам дека и јас понекогаш дудлам. Дудлам ама ретко. Јас повеќе би рекол дека предизвикувам дудлање кај понежниот пол. Секогаш после некој мој шмек напишан на некој пост...ми стигнуваат дудлачки пораки од форумџики и зеленки!...тоа е супер. Некогаш и ласка. Но не летам у облаци. Јас сум приземен шмекер. И ги подржувам програмите како на институтот за Дудлологија така и на институтот за Шмекерологија!...
Шмек:smir:

Имам достa да дебатира и да се противам како со првиот пост,така и со секој што ке се осуди да пише на темава....Не дека сум којзнае колку компетентен( не дека и не сум)...ама мислам дека баш со Точки ќе мозам да расправам околу темава...Прво..дудларството е доста постара појава,не би можело никако да се појави со почетокот на форумот...ја знам доста постари и легендарни дудлачи...
Во последно време поимов се меша со гзолижачи и со луѓе(машки и женски) кои очајно мора да легнат нешто...Епа дудларството како дисциплина и не е баш тоа...многу по рафинирано е:)
Се надевам ќе има заинтересирани за моабет:)

Има има... како може на ваков пост да се остане рамнодушен... Ајде МАСТЕР во дудлаље ... просветли не :) мада сеа си пензиониран хехехехехех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom