Точкест
I'm Awesome
Ќе биде и тоа...наскороМа ние дудламе боље од нив, ама не можат да не класифицираат тоа е проблемот!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе биде и тоа...наскороМа ние дудламе боље од нив, ама не можат да не класифицираат тоа е проблемот!![]()
Чекаме ... :angel1:Ќе биде и тоа...наскоро
Еве ја и ти двајца расположениеве јас сум расположена за дудлање ...без никаква корист
ама прво дај ми...па че дудламе :pos2::pos2::pos2:
ама че ми дајш прво? :kesa: :pos2::pos2::pos2:
ајде кажи ми ти на мене, како си вечерва? ...ко за почеток
јас еве дудлам по форумов, гледам филм, дудлам на мсн...абе се правам :smir:
Земи помини ме, а јас ќе поминам да те земам:pos2::pos2::pos2::pos2: а тебе да поминам да те земам...или да земам да те поминам?! :smir:
Имам достa да дебатира и да се противам како со првиот пост,така и со секој што ке се осуди да пише на темава....Не дека сум којзнае колку компетентен( не дека и не сум)...ама мислам дека баш со Точки ќе мозам да расправам околу темава...Прво..дудларството е доста постара појава,не би можело никако да се појави со почетокот на форумот...ја знам доста постари и легендарни дудлачи...
Во последно време поимов се меша со гзолижачи и со луѓе(машки и женски) кои очајно мора да легнат нешто...Епа дудларството како дисциплина и не е баш тоа...многу по рафинирано е
Се надевам ќе има заинтересирани за моабет![]()