Дудлологија-Кога дудларството станува наука

Видови на дудлачи
Како што има различни видови на луѓе нормално е да има и различни видови на дудлачи. Ќе се обидеме да дадеме неколку примери

Дудлач позитивец а.к.а Точкест, носител на оваа категорија. :)

Дудлач негативец а.к.а. серко. Оваа категорија ми е нејасна и е диксутабилна, ќе морам да се стрпам со наведување имиња.

Дудлач "Притаен тигар, скриен змеј". Викторгг - по стапките на Ацид основачот на оваа возвишена категорија. Учам од најдобрите :cuc: :)

Дудлач лажго. Односно Sweden. Дечкото несомнено имаше 38мица... :pos:

Инаку, дудларството е сериозна дисциплина во областа на форумското заведување. Обичен јузер воопшто не може да навлезе длабоко во форумџиските кругови каде всушност се наоѓаат првите виолини на овој голем оркестар.
По неколку години активен форумски живот, ветераните како Мрно, Викет, Френкенштајн... можат слободно да напишат книга во врска со начините и постапките на дудлањето, продуктите и бенефициите од истото, но и за неизбежните нус појави како и успешно решавање на таков евентуален проблем.

Со нетрпение ги чекам исповедите и лекциите од големите мајстори, ајде момци, да им покажеме на новите генерации како тоа вистински се прави :vozbud:

Секоја чест на постот на дабл Г, а како погоре прозван ветеран, морам да реплицирам, со тоа што пред се ќе ја корегирам поделбата наменета од Виктор...Пред се,може да се напраам повеќе поделби зависно од аспектот и смислата,а и дудлачите за кои се говори...Сепак како една генерална јас би ја направил следнава...
Дудлачи позитивци(има веќе наведено примери),кои после тоа може да се поделат на дискретни дудлачи,и прволигашки дудлачи/гзо'лижчи
После тоа идат негативците...кои сакаат да ја постигнат истата цел но со поинаков пристап кон објектот на дудлање(цурата) со тоа што се возвишуваат себеси а ругаат одредени други субјекти....
Тука би ги сместил и депресивците...кои не сум расположен сега да ги објаснувам...Ова е некоја генерална поделба која во себе содржи многу дефинирани и недефинирани подкласи...

Секоја чест на постот на дабл Г, а како погоре прозван ветеран, морам да реплицирам, со тоа што пред се ќе ја корегирам поделбата наменета од Виктор...Пред се,може да се напраам повеќе поделби зависно од аспектот и смислата,а и дудлачите за кои се говори...Сепак како една генерална јас би ја направил следнава...
Дудлачи позитивци(има веќе наведено примери),кои после тоа може да се поделат на дискретни дудлачи,и прволигашки дудлачи/гзо'лижчи
После тоа идат негативците...кои сакаат да ја постигнат истата цел но со поинаков пристап кон објектот на дудлање(цурата) со тоа што се возвишуваат себеси а ругаат одредени други субјекти....
Тука би ги сместил и депресивците...кои не сум расположен сега да ги објаснувам...Ова е некоја генерална поделба која во себе содржи многу дефинирани и недефинирани подкласи...

Искоментирав јас претходно дека дудл МАСТЕРОТ кој моментално од невладини извори се дознава дека е во пензија ги знае мн добро овие работи :) така е mRnO????? или јас грешам хехехеех :smir:

Тука би ги сместил и депресивците...кои не сум расположен сега да ги објаснувам...

Еве ќе ги објаснеме :)
Дудлач депресивец а.к.а ЕМО дудлач е тип на дудлач кој што постојано се жали т.е. пробува да ќари нешто со тоа што ќе почне да се жали како нема правда, нема љубов, таа била курва тој серко бла бла факинг бла.
Ретко се случува да ќари нешто, можно е да ќари нешто од негов-нејзин тип па заедно да си се жалат НО претежно овие дудлачи ги преферираат останатите "издудлани" личности за пријатели

Иначе само да напоменам...иако објаснуваме во машки род,во овие категории и под категории исто така може да се најдат и женски дудлачи т.е дудлачки,кои понатаму исто така можат да се поделат во уште неколку под класи

Хехехееххе абе сеа не издаваш имаше и тема за тоа :) секоја година има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom