Држење под рака со партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Под рака е фенси..Башка најпросто за машкото :) Тебе рацете у џеб, а она те држи :)

Сеедно ми е, не мислам како и на кој начин нашите раце ќе се споени, ма битно да сме си заедно па сега еее:smir:

Само ако е од спонтаност а не од тоа дека така било „кул“ (Леандра сеа ќе ме укопа) или така морало во врската. Има парови кои не се држат за раце а сепак нивната врска е далеку поцврста од некои кои се држат. Затоа не може да се дефинира љубовта според некакви си канони.

Убаво и најкомотно ми е кога го држам под рака. Ем блиску до него, ем не ми е детски како за рака, ем не сум гушната и цело време се меткам во нозеве, и туркај се во него.
Фино :мијам:

Особено ми е убаво кога еве сега во зима, си ставаме раце во џебовите од јакните, тој во мојот џеб, јас во неговиот. Или кога ќе му ставам рака во џеб од фармерка, а тој ме држи за струк.
Како и да е, сакам држење за рака. Под рака, како баба и дедо не, но рака в рака ми е убаво :)

Па и не е така лошо како што е претставено во првиот пост . Стандардно . Ако некого го сакаш, мил ти е, уживаш да си со него мислам дека нема да ти е проблем тоа дали се држите под рака или за рака . Мене све ми одговара . Највише сепак , нејзината десна рака у мојот десен џеб од фармерките, а мојата лева рака на средина измеѓу струкот и газот(што подоле, тоа боље) . Онака, најшмекси е :)

Ланец околу вратот и со јаже ја држам како куче да не ми избега.

Како дојде,така.Се држиме некогаш и под,што има врска..
Воопшто не ми е гајле како тоа им изгледа на другите,јас си правам како мене што ми е најкомотно и најубаво во дадениот момент.
За,под,гушнати,било како,се ми е најубаво кога сум со него.:pipi:

Не сум имала такво искуство до сега под рака да се држам, но не би ми пречело и да сме гушнати. Не е битно како битно е да сме заедно. :pipi:

Сеедно ми е како се држаме, но најмногу сакам да ја гушкам, гмечам :evil: додека одаме некаде. :)

Како дојде,така.Се држиме некогаш и под,што има врска..
Воопшто не ми е гајле како тоа им изгледа на другите,јас си правам како мене што ми е најкомотно и најубаво во дадениот момент.
За,под,гушнати,било како,се ми е најубаво кога сум со него.:pipi:
Како се движите гушнати? Странично? Пошо под гушка мислам гушкање со 2 раце, а не префрлање на едната рака околу врат, или пикање у заден џеб на фармерка.

Под рака е фенси..Башка најпросто за машкото :) Тебе рацете у џеб, а она те држи :)
Знам и ова да го практикувам:kesa::vozbud:
Али главно за рака фатени или пак гушнати, мене раката преку рамо нејзе за половина:wink:

Ти прво да научиш шо е мандарина а шо портокал, после за жени, љубов, раце, гушкања да збориш :) :) :)

Се едно ми е, сакам да ја држам за рака или подрака. Сакам да биде до мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom