Eufrat Kurajber
Real cigan from da hood.
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 341
- Поени од реакции
- 12
- Локација
- Кочани
- Веб-сајт
- allaboutearning.com
Никогаш не ми сметало држањето за рака..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се согласувам... ние двајцата најчесто се држиме или кога некој се сопнал за да не падне или пак кога е лизгавоа кога се работи за држење... зависи од временските услови :smir:
ne mislam deka e penzionerski, nekad si go drzam pod raka koga mi e ubavo da go drzam, nemam nisto protiv, bas ne mi lic na penzionerski tuku na mnpgu pobliski......ne deka ne go drzam za raka, ali i dvete gi praktikuvam duri i na nego ne mu preci ko sto gledam, sam mi ja podava rakata hahahahhaДали го практикувате ова...дали повеќе сакате да се шетате под рака или да го држите за рака...во последно време гледам се повеќе млади што се држат под рака,мене тоа некако ми е многу пензионерскишто мислите вие?
По природа сум дива и либерална ... држењето за рака не е својствено за мене, можеби кога се шетам во парк со саканиот би се гушнала или би го закачала или можеби тогаш би го фатила за рака ... но во принцип тоа поретко се случува ... затоа можеби и немам многу среќа со мажите ... едноставно сум премногу тврда и преголем маж за една жена:smir:Дали го практикувате ова...дали повеќе сакате да се шетате под рака или да го држите за рака...во последно време гледам се повеќе млади што се држат под рака,мене тоа некако ми е многу пензионерскишто мислите вие?