Држење под рака со партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Најубаво ми е кога се шетам фатена за рака со партнерот :pipi: Е сега не ми смета ни да го фатам под рака,да одиме гушнати,да летаме,на ушка да ме носи,во раце или слично битно ми е неговото присуство како и да е. :wink:

Под рака одам со буквално секоја другарка:) А за фатен за рака одам само со девојката:)
Не знам, не ми е некое големо значење ни едното ни другото. Единствено нешто што е придобивка од држење под/за рака е тоа што ако се потсопнеш, има кој да те задржи да не паднеш:)

Најубаво ми е кога се шетам фатена за рака со партнерот :pipi: Е сега не ми смета ни да го фатам под рака,да одиме гушнати,да летаме,на ушка да ме носи,во раце или слично битно ми е неговото присуство како и да е. :wink:

Би ти сметало ли ако те фати за коса?

Обичај останат од старо време кој има причина да биде почитуван.
Дискретното фаќање под рака е сигнал кој има за потреба не само да ја означи приврзаноста на жената кон партнерот, туку и да биде приметена од останатите, со цел дека тој е нејзин.
Маркирање на територија, на полунезабележлив, женски начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom