Dreamboy / Dreamgirl

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Кога би успеале да си замислите совршен партнер/партнерка,како би изгледал/а?Пуштете ја фантазијата да работи,и пробајте да си замислите совршено суштество спред вашите потреби и барања,како ќе изгледа и како треба да се понаша,која ќе и биде доминантна карактерна особина?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Mojata idealna partnerka bi bila:
1. Visoka 175 santimetri, ne za drugo a da ne bide mnogu poniska od mene posto jas sum 196 santimetri.
2. Slabicka i vitka
3. Da ima dolga kosa, ako e rusa-neka e prirodna, zatoa sto laznite plavusi i izgledaat lazno
4. Da se oblekuva moderno, ne premnogu smizlicki
5. I na kraj, last but not least, da bide pametna, duhovita, zabavna (da ne ti bide nikogas dosadno so nea)

Konstantin

Филозоф
Член од
6 мај 2005
Мислења
244
Поени од реакции
0
Sovrsena partnerka. Koga ke gi rasiram racete taman da se vklopuva vo prostorot za pregratka. Glavata taman da i paga na moeto ramo, a mojata vrz nejzinata kosa.
Od prviot zbor da znam sto saka, a nekogas i samo od pogledot da razbiram. Da me vlece da ja sakam sekoj den se poveke i poveke dodeka ne go ispolnam znacenjeto na zborot sovrseno, a posto toa mi e mnogu blisku so beskrajno lesno moze da se izracuna. :)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ок ај и јас да пробам..прво физички,мора да е повисок од 1.90,сакам кога ќе го гушнам да се осеќам малечко(тешко изводливо,до сега не ми се десило тоа:) ),бушава косичка,и зелени очи(обожавам машки со зелени очи),телото немора да биде вајано,али не е на одмет некое стомачно мускулче,најбитна карактерна особина е искреноста,интелегенцијата и најбитен елемент е смислата за хумор,обожавам момци што знаат да ме насмеат...и толку сега за сега,скромна сум нели?

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Совршен (реално гледано ) партнер за мене е Слак ГО ОБОЖАВАМ во секој поглед :je:
Нереално Бред Пит -need i say more?

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
не постои совршено суштество.

ако дадам пример ќе испаднам ограничен.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Физичка опис : поединости не би издвојувал бидејќи секогаш ја гледам целата композиција во целост, значи можно е девојката да изгледа складно (значи која се офарбала плава односно црна воглавно не делува толку складна нормално со исклучоци), и битно е да има барем еден детаљ што ја окарктеризирува физичката убавина пошто ако е како од калап со сите нормални одлики би ми делувала некако бескарактерно.
Интелеткуално , убаво би било да е личност која е малку попретставителна од мене, али во секој случај да има разбирање за моите цели и желби , нормално такво разбирање би имало од моја страна кон неа. одредените разлики меѓу мојот и нејзиниот карактер да можат да бидат компромисно решливи, и секако најважното да ме сака , пошто ако не ме сака ништо.

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Епа вака-физичкиот изглед и не етолку битен(иако не ми смета ако го има во добро издание).Битна е целината зошто-ЦЕЛО Е КОГА ИМА СЕ!!!
Поедини делови не ја прават целината, и не ми е толку битно дали има некоја девојка поедини атрибути

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Офчар напиша:
не постои совршено суштество.

ако дадам пример ќе испаднам ограничен.
Баш така.

Самиот наслов го кажува тоа. Парнер од соништата, значи само во соништата. Никогаш нема да најдете се што посакувате кај еден парнер, но затоа тоа може да го има кај повеќе или да се најде таков што поседува највеќе dream атрибути.

Глупо ми е да пишувам за некоја фиктивна девојка.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Никогаш не сум имала некоја визија за идеален партнер. Не ми е пресуден надворешниот изглед, а и не сум некој тип што фантазира за нереални работи ... знам дека што и да замислам, не е возможно да го најдам, така да тој што ќе си дојде ако го прифатам е мојот дримбој:)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
не сум некој што се залетува многу, ама сакам некое слатко девојче што ќе биде паметно и многу малку срамежливо

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
sovrsen partner????
hmmmmmmm....tesko da se najde toa........
ama ovakva ak dojde mislam ke sum gotov.......
crna
zeleni oci
pomalenka od mene
polna raka prednica
ubai spojleri
cvrsta zadnica
plava tanga i drzac
rokerka (ak ne e,toa spagja pod tolerantnost)

ama naj bitnoto
tolerantna
iskrena
luta
i naj,naj,naj bitno so mnogu,mnogu humor.......

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
i da vi stavam slika od dechko mi..dzabe ke vi e.Ne mozete chovekot da go ocenite po fizichkiot izgled!
I da vi gi kazam site negovi karekteristiki ..dzabe ke e.Ne moze chovek da se opishe so nekolku epiteti!
Taka da...chovekot od sonista treba da se iznajde megju site onie "obichni" lugje ..a pak i toj da e obichen..najobichen..a za vas specijalen.
Za vas ke bide DREAMBOY!!:wub:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
hm....fizicki izgled mnogu ne me interesira..ipak bi trebalo da ima nekoja ubavina. Preferiram sura so malce poveke meso odkolky nekoja anoreksicna, da ima smisla za humor, da me podignuva koga ke zapadnam vo ezero od kal, da ima artisticki duh i da gleda na zivotot so zabava no isto i zelba za ucenje. cura koja ne se plasi da gi sledi svoite sonista.

Kajgana Shop

На врв Bottom