имаш во МебиусИнспириран од постојаниве глупости со кратење канали и слично, некој нека ми објасни малце повеќе за дрим боксов, да не се навраќам назад зашто се доста постови стари и цени и слично не важат... што се ми треба ? ресивер, тањир, инетернет шеринзи меринзи... колку пари кошта се и што е разликата од шеринг до шеринг зашто гледам различни цени... сецкаат ли каналите и слично..
И во Зора.имаш во МебиусИнспириран од постојаниве глупости со кратење канали и слично, некој нека ми објасни малце повеќе за дрим боксов, да не се навраќам назад зашто се доста постови стари и цени и слично не важат... што се ми треба ? ресивер, тањир, инетернет шеринзи меринзи... колку пари кошта се и што е разликата од шеринг до шеринг зашто гледам различни цени... сецкаат ли каналите и слично..
Антена, мотор и окце 5000ден ресивер сакаш ХД обичен од 3000 па нагоре, немора да е Дреамбох имаш и други ресивери а добри.
Шеринг имаш од нив, а имаш и од реклама5 од 300ден па нагоре.
Значи може со едно 250 еур да се помине комплет со шеринг и ХД ресивер?имаш во Мебиус
Антена, мотор и окце 5000ден ресивер сакаш ХД обичен од 3000 па нагоре, немора да е Дреамбох имаш и други ресивери а добри.
Шеринг имаш од нив, а имаш и од реклама5 од 300ден па нагоре.
Најдобро е да си ги провериш цените на официјалните веб сајтови на Зора и на Мебиус и да си направиш чиста математика.Значи може со едно 250 еур да се помине комплет со шеринг и ХД ресивер?
така некакоЗначи може со едно 250 еур да се помине комплет со шеринг и ХД ресивер?