Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Ја изглеав најавата после скоро цел ден... I know :D

Damn son
tumblr_o52td6khf61r72ht7o1_540.gif

едит: време да сменам потпис :cool:

Последно уредено од модератор:
Ја изглеав најавата после скоро цел ден... I know :D

Damn son
tumblr_o52td6khf61r72ht7o1_540.gif

едит: време да сменам потпис :cool:
Седи сега не заебавај со потписот.
Којзнае каква му е техникава на Хит.

Child abuse :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Еве нешто и од професоров...

16%20-%201%20%282%29.gif
Она со Фриза беше во ГТ или некој од филмовите( Plan to eradicate the saiyans) ??
Инаку Тиен кога се бореше со Гоку и Гоку и Веџита беа деца. Колкави се сега и колку напреднаа :D Тиен е дедо спрема нив сега. Али овој најдолго издржа во Z од овие послабите ликови. Се бореше и со Сел и со Супер Бу на крајот.
Озбилно еј, Чаотсу уште од старт го немаше нигде, Јамча, Крилин, Тиен па и андроид 18 потонаа (иако е посилна од сите овие заедно). Дури и еден Пиколо. И Гохан си еба матер, а ми изгледа дека ни од Готенкс ќе нама аир :D Како ни од Бу. Се е на терет на Гоку и Веџита (n)[DOUBLEPOST=1459805065][/DOUBLEPOST]Кога уште беше млад и амбициозен :D

12321378_545907515589074_4171764276146080031_n.jpg

Последно уредено:
сеа ја гледав последнава епизода и сум импресиониран Веџита кје изгуби но гоку кје ја одкрие техниката на хит и кје ја искористи против него и во наредната епизода кје победи ! најави така гоку !

Ok kako dobro ja vodea sezonava za moment ne ubedija deka Goku i Vegita se na potpolno isto nivo, ajde razbiram deka Goku razbra so manipulacijata za vremeto ama Vegita da izgubi na takov nacin pa sea ziv ke se izede. Kako i da e maestralna epizoda, ebenje sto se vika, najjaka saga do sega.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom