Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде нека се ебат. Веџита губи како некој аматер, Гоку ја разбрал техниката и ќе предвидува удари. Абе ајде.........[DOUBLEPOST=1460337999][/DOUBLEPOST]Инаку Монака аматер :icon_lol:

Добра епизода. Ама пак Веџита падна далеку назад во втор план. Нека се ебат :mad:
Туку како тргна Хит да напредува уште малку ќе почни по 10 минути да скока во времето. Ова не им чини.
А за каио кен - дали имаше потреба од вакво нешто реално?? И дали ова значи дека Гоку е посилен од Бирус??

Не е посилен од Бирус ако така гледаме тогаш и Хит е исто посилен... Бирус е само вчудоневиден како може Гоку толку да напрадне односно таа техника да не ја искористи против него.

Бирус и Чампа се на на едно ниво и над нив се Whis и сестра му.

Па кога Гоку се бореше со Бирус нели Бирус користеше 70% од силата? SSJ blue би требало да е посилно од ssj god. Плус тренираа уште кај Вис по борбата со Фриза па уште 3 години во тајм чемберот и мора да имаат страшно напреднато. На тоа дададете каио кен х 10 и како во овој момент Гоку не е помоќен од Бирус? Или грешна ми е математиката?

Па можно е да ти е грешна математиката, прво не сме сигурни дека користел 70% од силата, второ можеби користел 70% ама пред да направи Power Up, како Гоку од првична форма во Супер Сајон... :) Трето може и да излезе дека Бирус кога користи 100 посто од силата да нема лимит и да може да се победи само со одредена техника... Се е можно но мислам Гоку уште не блиску до силата на Бирус.

Не е блиску до Бирус најверојатно ама ми нема логика.
Еве дека користел скоро 70%. Плус Гоку е доста пoсилен од тогаш. Плус додај тука каио кен х 10. Е па колку по ѓаволите е моќен Бирус?
whis_says_beerus_was_using_70_of_his_power.jpg

Се шпекулира дека ова ќе биди ликот од иднината што ќе се појави на турнирот

13062548_552425528270606_5206526507754769625_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom