Dragonball

• Креатор на темата Креатор на темата Fabullous_178
  • Време на започнување Време на започнување
наскоро кје има враќање на FUTURE TRUNKS !!! се зборува на големо дека датумот на неговото враќање ке биде на 12 јуну let see what will be ...

Дане планираат да ги вметнат и Towа и Mira сега во другиве универзуми чим најавуваат за Trunks?

наскоро кје има враќање на FUTURE TRUNKS !!! се зборува на големо дека датумот на неговото враќање ке биде на 12 јуну let see what will be ...
Да да. Ќе се враќа тој најверојатно на 12ти Јуни[DOUBLEPOST=1462922865][/DOUBLEPOST]
Дане планираат да ги вметнат и Towа и Mira сега во другиве универзуми чим најавуваат за Trunks?
Првично беше најавено за нив ама најверојатно нема да ги вметнат. Барем не сега, а за потака не знам. За сега најавуваат
BLACK GOKU CONFIRMED!
As stated by Akira Toriyama, with the start of the "Future Trunks Arc" there will be a new enemy known as the Black Goku
13178779_560533950793097_454422515340657397_n.jpg
Подетални информации - клик

BLACK GOKU CONFIRMED!
As stated by Akira Toriyama, with the start of the "Future Trunks Arc" there will be a new enemy known as the Black Goku
13178779_560533950793097_454422515340657397_n.jpg
Подетални информации - клик

Само нешто без веза, некоја блага копија на Turles.

Па мора да има некој универзум каде Гоку кога паднал не се удрил во глава за да и се изгуби меморијата...

Па мора да има некој универзум каде Гоку кога паднал не се удрил во глава за да и се изгуби меморијата...

Би било кул тоа, но нели само 6-тиот и 7-миот универзум се т.к.н универзуми-близнаци?

Само нешто без веза, некоја блага копија на Turles.
Јебига друже судија :D Макар што се закопаа со големиве разлики во моќ. Сега да го прават Блек Гоку премоќен да не можат ни Бирус и тие над него да го средат нема логика. Да го направат послаб за да можат Гоку и Веџита да се справат со него пак не бива пошто Бирус и остали во секое време би можеле да интервенираат. Ама како што се зборува ќе бидело доста комплицирано и овој иако не толку моќен сепак ќе им правел проблеми пошто битката ќе го надминела и просторот и времето. Ќе видиме како ќе испадни чудово :D
Нема такво нешто. Гоку, Веџиtа итн не постојат во другите универзуми. Освен тоа ако не би си ја удрил главата ќе бидел нешто на нивото на Радитс и Напа. Затоа што си ја удри главата и тренираше на земјата стана толку моќен. Учеше од Роши, Ками, Кинг Каи итн плус дојде во допир со човечките емоции што му овозможи да стани супер сајонец. Друго ќе биди во прашање и баш ме интересира што. Ова инаку е во тајмлајнот со Транкс. Уствари како оди ова различни тајмлајни, различни универзуми :confused::D

fuck logic, гледај тепачки, ако вредат да се гледаат како во З.

треба да ве изманипулирам некако и да изгледате One Piece, ми фалат дебати за тоа аниме или мангата. :D

треба да ве изманипулирам некако и да изгледате One Piece, ми фалат дебати за тоа аниме или мангата. :D
До наесен ортак планирам да исчистам уште 20тина анимиња после тоа почнувам со Наруто си викам дека до ова време в година ќе го догледам па после тоа на ред е One Piece. :coffee:

До наесен ортак планирам да исчистам уште 20тина анимиња после тоа почнувам со Наруто си викам дека до ова време в година ќе го догледам па после тоа на ред е One Piece. :coffee:

Наруто во завршетокот има друго име Филеруто и не го следам баш. xD

Че ми бидиш благодарен за One Piece.

Нaрутo е сoсемa oкеј. И штo aкo имa мнoгу филери, ќе ги скипне. Мa дa имa некoи интересни филери.

Sent from my LG-D280 using Tapatalk

што туку ја гледав новата епизода можам да кажам дека беше една од подосадните епизоди ... али наредната епизода кје биде уште подобра мислам јас така

што туку ја гледав новата епизода можам да кажам дека беше една од подосадните епизоди ... али наредната епизода кје биде уште подобра мислам јас така

Не беше толку лош филер, кога ќе ми текне 31-вата епизода со Bulma и Jaco кога прашвеа за Super Dragon Balls едвај е догледав и преизнервиран бев.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom