наскоро кје има враќање на FUTURE TRUNKS !!! се зборува на големо дека датумот на неговото враќање ке биде на 12 јуну let see what will be ...
Дане планираат да ги вметнат и Towа и Mira сега во другиве универзуми чим најавуваат за Trunks?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
наскоро кје има враќање на FUTURE TRUNKS !!! се зборува на големо дека датумот на неговото враќање ке биде на 12 јуну let see what will be ...
Да да. Ќе се враќа тој најверојатно на 12ти Јуни[DOUBLEPOST=1462922865][/DOUBLEPOST]наскоро кје има враќање на FUTURE TRUNKS !!! се зборува на големо дека датумот на неговото враќање ке биде на 12 јуну let see what will be ...
Првично беше најавено за нив ама најверојатно нема да ги вметнат. Барем не сега, а за потака не знам. За сега најавуваатДане планираат да ги вметнат и Towа и Mira сега во другиве универзуми чим најавуваат за Trunks?
Подетални информации - кликBLACK GOKU CONFIRMED!
As stated by Akira Toriyama, with the start of the "Future Trunks Arc" there will be a new enemy known as the Black Goku
![]()
Па мора да има некој универзум каде Гоку кога паднал не се удрил во глава за да и се изгуби меморијата...
Јебига друже судијаСамо нешто без веза, некоја блага копија на Turles.
Нема такво нешто. Гоку, Веџиtа итн не постојат во другите универзуми. Освен тоа ако не би си ја удрил главата ќе бидел нешто на нивото на Радитс и Напа. Затоа што си ја удри главата и тренираше на земјата стана толку моќен. Учеше од Роши, Ками, Кинг Каи итн плус дојде во допир со човечките емоции што му овозможи да стани супер сајонец. Друго ќе биди во прашање и баш ме интересира што. Ова инаку е во тајмлајнот со Транкс. Уствари како оди ова различни тајмлајни, различни универзумиПа мора да има некој универзум каде Гоку кога паднал не се удрил во глава за да и се изгуби меморијата...
До наесен ортак планирам да исчистам уште 20тина анимиња после тоа почнувам со Наруто си викам дека до ова време в година ќе го догледам па после тоа на ред е One Piece.треба да ве изманипулирам некако и да изгледате One Piece, ми фалат дебати за тоа аниме или мангата.![]()
До наесен ортак планирам да исчистам уште 20тина анимиња после тоа почнувам со Наруто си викам дека до ова време в година ќе го догледам па после тоа на ред е One Piece.![]()
што туку ја гледав новата епизода можам да кажам дека беше една од подосадните епизоди ... али наредната епизода кје биде уште подобра мислам јас така