Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Официјалниот постер
![]()
Веројатно е Гоку. Ама ништо чудно и Веџито да го видимеVegetto SSJ Blue inc?Или овај е тој Black Goku?
Маи мислам дека е. Онаа со Пилаф што еА која беше девојката? Pan? И пак, зошто му е сина косата на Trunks?
Маи мислам дека е. Онаа со Пилаф што еА за косата ќе видиме. Можеби е друг Транкс од друг тајмлајн
Маи мислам дека е. Онаа со Пилаф што еА за косата ќе видиме. Можеби е друг Транкс од друг тајмлајн
на фб на една страна специјална за DRAGONBALL SUPER читав дека маи кје му стани жена на транкс затоа итаа патува од иднината во минатото ...Инаку истиот Транкс е. Оној што се врати во Сел сагата и што го уби Сел во иднината![]()
на фб на една страна специјална за DRAGONBALL SUPER читав дека маи кје му стани жена на транкс затоа итаа патува од иднината во минатото ...
барем нема да досадви за змејскиве топкиСе подмлади Маи така да таман е за ТранксИнаку логично дека ќе му стани жена. Мора и него да го жениме.
Ланч ја заборавил Торијама затоа нигде ја нема. Треба да ја вратат. А Пилаф и компанија никогаш и не требаше да ги враќаат ама што е тука е. Барем Транкс ќе ќари нешто од тоа
![]()
Ги нема топките во тајмлајнот на Транкс. Не ми текнува како беше ама мислам дека со смртта на Пиколо исчезнаа и тие. Само пак ќе речам не ми текнува кога го назначија Денде за гардијан можно е и тој да бил тогаш па да го убиле андроидите. Мене прашањето ми е зошто уште тогаш не отишол на Намек наместо да се враќа и да им кажува за андроидитебарем нема да досадви за змејскиве топкиПилаф. И не би требало да се противници со Гоку. ( И сами знаеме дека никогаш немаат шанса против него) веке кога сме кај змејскиве топки зашто Транкс се врајка во минатото ако веке Денде е жив по некоја логика и змејските топки се тука . зошто не ги собере тогаш. и не го уништи злобниот Гоку или (black Goku).
Денде беше назначен непосредно пред Cell games ... кога мораше Пиколо да се фузира со Ками (157 епизода ) ... ама како и да е .. кје биде интересно мн пати имаш речено дека одма се познава искуството на Торијама одма е мн поинтересна приказна баш ме интересира дали Black Goku ке биде како god или само сајонец ... т.е моја претпоставка супер сајонец од друг универзум. Плус нели рекоја дека битката мегу 12 те универзуми кје се одржи за 10 дена од турниорот мегу 6 7 универзум нели поминаа толку време ? или допорва ке се дешаваат проблеми. е ова е то од Торијама неизвеснот до сам крај. каде каде оваа приказна е подобра од таа на фанојте dragonball gt гт не може да се спореде во никаква основа со сите драгонбал и драгонбал з и сеа драгонбал з супер. ама пак до некаде можеше да го искористи карактерот на супер сајонец 4 во еден од боговиве ...Ги нема топките во тајмлајнот на Транкс. Не ми текнува како беше ама мислам дека со смртта на Пиколо исчезнаа и тие. Само пак ќе речам не ми текнува кога го назначија Денде за гардијан можно е и тој да бил тогаш па да го убиле андроидите. Мене прашањето ми е зошто уште тогаш не отишол на Намек наместо да се враќа и да им кажува за андроидите
Инаку тешко дека со топките можиш да уништиш ваков противник. Ако беше така лесно ќе ги уништеа Фриза, андроидите, Сел, Бу