Драган Вучиќ повторно во акција!

• Креатор на темата Креатор на темата MK_Devojce
  • Време на започнување Време на започнување
“Ајмооо талентииии, ве чека незаборавно дружење со чичко Драган (ќе правите што ќе ви кажам јас оти огромна награда е во прашање) :jaj:...

Зошто кога го слушам ова од него ми звучи крајно первертирано и ужасно? :tapp: А да се направи петиција за забрана на пристап на тв? И сите медиуми, воедно. Или да направиме добро за државниот извоз и да го пратиме некаде... далеку... далеку... мнооооогу далеку...
Патем, што се случи со син му?

Зини земјо гтни ме. од овој нема куртул.

Јас мислев дека до сега ќе му организираа еден лов на вештерки ама ништо уште е тука. Како ми недостига 17 век.

Se zboruva deka Veljo mu ponudl plata od 4.000 evra za da raboti na Ramkovizija, ama seljakot go odbil. kolku li go plaka Zingo?:vozbud:

Таман раат од него.. и БУМ, па се појавува.. А ниту една емисија не му е интересна.. :tapp:

Пак овој ќе го гледаме со Минас кафето, паштетите и алвите на маса? Студиото како бакалница му е.

Тоа е, да даде Господ ќерка ти хостеса на Драган Вучиќ да му биде, одлична клетва :)

koj кадар го има спотов значи, прва класа, сигурно Дејан Миличевиќ го праел:pos2:, а за песната да не праиме муабет, хит no1.:tapp:

Пак овој ќе го гледаме со Минас кафето, паштетите и алвите на маса? Студиото како бакалница му е.

Тоа е, да даде Господ ќерка ти хостеса на Драган Вучиќ да му биде, одлична клетва :)
:pos2:Што и фалеше на габче-жабче?

Пратете ситуација....на Сител одеше рекламата за тоа шоуто, доста добра анимација, звучеше јако и си реков: - Еј, ова ќе биде нешто добро, доста добра најава... се додека не се појави Чичко Драган....и ја споеба работата.... Елементарна катастрофа...едноставно станав алергичен на него и неговиот тон. Не планирам да го гледам ова шоу....ако е шоу. :uvo:

фала Богу редно беше да се врати великанот:toe: некако празно беше без него

Ке има смешки :vozbud:

Ако биде нешто ко вашите 5 минути нема епизода да пропуштам, таму колку што имало смеење у некои ванаби комедија серии наши немало

добро што згрешивме толку па пак сега да го гледаме по телевизииве :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom