Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Samo da mi bide od drugata strana na klupata, ke go zgazam!
Sakam da go vidam kako place!
Ne deka neso odmazda au, nego deka visoko leta, samouveren deka e najpameten od site. I ne samo zatoa, ima luge sto mislat najpametni se od site pa ne me interesiraat, ama ovoj...ovoj ima da place!
I ke doziveam, da znaes.
Ke doziveam.

Цел хоум пејџ ми е со студенти што мислат дека готово ја смениле државата ако му се јавиле на Јанко во емисија..а ептен го заебале, сигурно се осеќа ептен заебано Јанко како главен лик во државава сега нема да може да спие вечер.

-Јанко сам сум...АААА ТЕ ЗАЕБАВ НЕ СУМ САМ

И со ова го заебале Јанко, покажале дека државава се оправа и еве сега очекуваме 10 дена студентска република да се прогласи.
hMKYMUf.jpg

Надоврзување не е дозволено во ДК, исто како цитирање. Разберете се по профили или ПП или тагнете/цитирајте го во темата за протестите и пленумот.

Драга,

Ми се сере од народов пошо живее што ќе речат другите и како ќе реагираат.:pusigo:
Ќе напраи некој нешто и ајде сите по фб ко демек ако не пишат или ако не се тагнат исто ко да не биле или ко да не знаат, ебате простата раја. Јанко не го пипаат со видеото ни па ги пипаат тие што треба да ги пипне тоа, али нема веза...Тури му кур џабе нервози:yid: Затоа ќе си немаш фб и лабаво кој ги ебе сите.:pusigo:

Барем дечкиве и девојкиве прает нешо, се организирале... Вие се силите на тастатурата од дома. Размислете малку пред да исхејтате нешто безвезе и непотребно.

Сите сме јаки на тастатура, го знајме то. Излезете надвор и напрајте нешто веќе ако сте способни а ако не, седи си мирен и уживај.

Мацо,

Колку ме нервира кога некој ќе рече „барем овие праат нешто, а ти седиш дома“. Демек правењето нешто е само за да можеме утре да наброиме дека сме направиле нешто, а не да кажеме дека тоа што сме го направиле било добро. Демек треба да глеаме квантитет, а не квалитет.
И демек криминал е ако критикуваш нешто и некого, башка не смееш да го кажеш своето мислење зошто нели ти не правиш ништо и според тоа си ствар, а не човек...

Опет се враќам на фајвер и одеск и фајвсквидс, стигаат и први нарачки па во 2ам сум радосен као зелка на качунка, јебига свадба се спрема. Ендофрин наоколу а и цигари.
Инспирација демек

Кајгано,

Живееме у земја каде се смееме на кретенските одлуки на власта и опозицијата а студентите од Скопје кои имаат и пари и храна и ресурси побараа солидарност да им се носи храна на факултетите.
10 минути требаше да размислат пред да излезат од дома и отидат да бранат (нечија туѓа) идеја, дека треба да си земат основни намирници ако планираат да живеат таму.
Бедно е во земјава да имаш а да бараш солидарност од другите.
За што солидарност? За тоа што треба да се глуми жртва дополнително? За да биде дека вие сте угнетени и напатени таму по ходниците на УКИМ?
Тажно е. Не постапката за окупирање и автономија, туку моментот шо здрави прави луѓе кои имаат дофат до сè бараат солидарност во форма на храна. пијалоци, средства за хигиена и ќебиња.
А можевте да земете лаптопот со филмовите и полначите за телефоните коа тргнавте нели?

Епа нема да ве сфати никој озбилно. Без план одите и мавате со глава у ѕид. А ветувавте многу како пленум.
Дур не ви се пикнаа кртови и од едните и од другите да ве растурат.
Ама Македонија, шо да праиш.

п.с. Јанко сигурно нема веќе да снима емисии, мора многу гадно да се осеќа шо вчера му се јавија студенти и го истролаа ко да се дел од Саутпарк. not

Кеј,

Јас по толку годишна врска позади мене, никогаш не сум славела валентајн. Секогаш само Трифун бил на менито тој ден, 14 феБруари. Брејјјј колку се пиело на тој ден. Меморис, оу меморис. Некои и ги нема, крива је ракија за сФе!
Пред некој ден на мачката и купив храна за котиња. Денес и ја отварам, неќе ни да ја помириса, не па да ја јаде. Бугарска направија Кеј и мачките знаат оти не ги бива и се вештачки.
Вечер пичиме на свирка(македонска), а утре... Хмммм е утре ќе биде интересно. Долг ден, со црешка на крајот. Ај баш да видиме каква ќе излезе црешката, кисела или блага. Само да не излезе горчлива и со црв унатре.
И тоа Кеј, убаво шо си направиме муабет. Нешто ме нема деновиве, обврски и малку слободно време. Гледам глуФциве роварат низ тебе, ама тука е една цица-маца, ги лове у скок. Цмок до неа, шепни и оти денес сме 12, месецов има уште само 16 дена. Нека не се нервира. Еве го мине.
Друго нема, почнав да бладам, мислам оти најдобро е да си легнам. Демек сум рчела. Така барем ми вика сестра ми. Не знам дали ме заебава или е озбилна. Мислам оти ми се одмаздува за колата што не и ја давам кога она сака. Ја а нервирам, она ме нервира. Сестринска љубов. Океј, доволно е, дефинитивно бладам. Добра ноќ. Ова де, добро утро и имајте убав ден! :love:

Сонував сум ја возел колава со крената рачна дури до Скопје, и дури кај Катланово сетив дека не оди како шо треба, таман спуштив рачна и се разбудив.

Му викам сега ќе пијаш креатин нема бегање, и како да му објаснам шо е, викам срж пача исушена, вика песок пепел не се пија :pos::pos::pos::pos::pos:. Ама за енергија давање магично нешто е, цела година и повеќе не го пијам јас мислам дека немам потреба, ама разликата во силата и енергијата кај него се повеќе од очигледни :icon_lol:.

Другарка ми дечко си фатила, не мене несериозниот ќе ме тинтра :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Му викам на А. да одам да се поздравам, да сум седел мирен и да сум ја гледал масата таков совет добив :icon_lol:.

На моменталната фризура на @Клипче би му одговарале кондурите на Лалана од Ливерпул :icon_lol: (за тие што не знаете, видеото што го стави Пеџа во смешни фудбалски слики)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom