Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
fiskalna-grubista.jpg
Некој како мал гледал ногу прикаски чунки не саде што царој се прает галиба и баждар за на гробишча почнает да збират.Kako само џаолцки ни е се во државава.

Последно уредено:
Драга,

гледав трејлер за 50 нијанси сиво и НЕ ми се свиѓа! :unsure: :icon_mrgr:

еве ти песна
манијачам :pipi:

Ај и јас еднаш да пишам во темава :D
Цел ден се смејам како ретардиран кога ќе ми текне.
Имаме професор по психологија што е малце во Џејмс Бонд стил влезен, и уште првиот ден кога дојде ни вика, јас сум психолог не пробувајте да ме зафркнете или да ме излажете :pos:
Денес еден му вика
-Професоре ај кажејте некои шо учат ув воа школо брат и сестра шо се родени иста година а разлика се един месец.
И овој мртов озбилен
- Па сигурно има, само јас не ги питувам сите брат и сестра кога се родени.
:pos::pos::pos::pos:
Пред 1 месец пак истиот ученик
-Професоре ај се кладме на Милка оти знам колку кривини има до вас дома.
и овој силен му вика ајде бе, ако не погодиш ќе ти кладум кец.
другар ми
-Па се знае оти има две кривини лево и десно
:pos::pos::pos:
Има уште многу други заебанции со овој професор али ај да не пишувам.

Кога секоја втора ситуација од животот те потсеќа на некоја сцена/епизода од F.R.I.E.N.D.S јасно ти е зошто е најјака серија... :toe:

...и оти си ја превртел 5-6 пати, сега за сега. :icon_mrgr:

Значи

Викна ги друари,писмо,мезимо,глеасмо Барсу,глеасмо Јунајтед,смеасмо се, едесмо. па писмо
И не е тој тој...
Заљубен сам, признаам, фали ми она, да гу гушну, без разлику на мезе, пиење, резултат, значи сакам гу, сакам да е до мене, заедно да пиемо, мезимо, едемо.
Еве па ке еду, еду како стока.Ке испуцам некој сорс па ке ву се јаву, драа

Али какф дукс ми е купила за брдеј што ке ми се деси овија днови, незнаш појма еј:cool:

Кајги,
си доаѓам денес дома и дознавам дека моите донирале за поплавените. Баш позитивно ме изненадија. Можда не е кој знае колку, ама битен е гестот. Се гордеам бе! :bravobe:

Тетоважи на црнец едноставно не стојат(да не звучам расистички или незнам какви видувања) ама едноставно е глупаво....

Не, сеуште не сум ја гледала најновата од The walking dead. Издржувам некако затоа што мојов ќе се лути ако ја гледам без него.
Си се врткам низ дома, обврски, школо... И додека размислувам на многу работи, сфаќам дека некоја песна ми се врти во глава, али не ѝ обрнав внимание, преокупирана со други, побитни мисли. И едно време се освестив, песната на стартот од серијата! Хроник или госпот ми праќа знак?

Барем можете да се наречете факултет, за разлика од некои надвор од СК.:kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom