Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Коментаторот на Еуроспорт за играчите на Брегот на Слоновата Коска вика: „Слонови су се лепо поставили у одбрани“. Suck it geography teachers. :pusigo:

Последно уредено:
@Annik Honoré Прееска со мајка ми правевме нешто муабет за јадење, и ми вели:
-Ти ко мала многу ориз јадеше.
Ми светна Драга, ете зошто ми се накосени очите

Може и сливчето ти е закосено од тоа?:D

Кеј,

Со другар од средно листавме слики од истоимениот период.Апарат до 3та година треба да се забрани.Солзи ми потекоа нек си ебе матер какви утепани фаци сме биле :pos::pos:

Сликиве кога и да ги гледам ќе се смеам , златни времиња беа.Сеа што не земам 150 денари излезам се направам пепел и се вратам дома со такси.

Ај да поможит денов. За многу години, догодина повесели и такa натаму..

Najsmesni mi se ovie sto pisuvaat u grupa od faks. Denes otvaram i:
- Abe bevte na predavanje denes?

Gi zamisluvam replikive od dolu:
- Da nastavnickata ni rece da si popolnime domasnata od rabotnite na strana 4 i nareden pat ke praime kontrolna :-D

слушнав една песна низ чаршија, и сега цело време ми се врти, на најдов на Шазам ама не сум ја пуштил воопшто да ја слушнам онака.
дури пешачам си потпевнувам во умот : one two three one two three three, one two three цело време, другиот дел од песната немам ни појма како оди само знам дека онака несвесно под кожа ми влезе и неусетно си го вртам тој стих во глава.
јебем ти guilty pleasure песните

Драа

Какф трагикомик језиф сн сам снуваја еј. Иду дома и глеам дневна пуна од људи, запазују убаво, мама и тато седиф у чело, а по образи лево и десно седиф певачи од пинк, од ѕвезде гранда. Сеќам се дека ги запази Ана Бекута,Сања Тавиќ,Шабан Шаолински Шаолиќ,е ск не ги знам сфи како се викаф, знам дека беше и онај гадна сс црвену косу, онј семшно крива селска фаца, имаше и мноо помлади онија новокомпоновани кфази турбо фолк шабанари.... и наравно Џеј : D
Е и тато ми вика дека скључуеф договор за да ги шиеф јастуци сс некои импланти унутра, боље од дормео бла блааа и ја ги викам здрао ја сам Парва и не гу слушам вашу музику ич : D
На телевизор идеше пинк, зема га даљинско и ги викам чекај барем док сте ми дома, да не ве глеам на телевизор : D Смеасфа се сфите и ја си отиде у моју собу а на даску за пеглање у ходник имаше едн такф јастук за кој устфари се скључуе договор. Језиво нели o_O

Закључак: Од ск на ручак кд ке глеа мама тија што избираф сс столице нагоре надоле певачи,ја ке жмуру сс слушалке на уши

Сабајле на секои саат ипол -два одев у WC, испослав и црева и бубрези. Чумрам.

Затоа и вака пишувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom