Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Едно не ми е јасно,ги гледам моите врсници сите се на содветната возраст,а јас кога ќе се споредам со нив како да сум 20 години помлад.Дали јас не стареам,или се подмладувам?Дали е затоа што немам створено семејство,немам деца,па затоа сум поштеден од грижите и тоа ме прави помлад?Дури се интересираат за мене средношколки,кои не ги знаат моите години:D.

Драга
Завршив со полагањава и имам цела недела слободна и нема саат кај што сум дома и одма досадно ми е...се навикнав книгава да ми е најдобра другарка.:D Кога сме веќе кај книгите утре ќе одам до библиотека да земам некоја да прочитам, доста ми беше од фармацевтски книги.

Случајно налетав гледав една ствар у спат паѓа и друга(знаете како идат тие ствари) и отварам и друг таб што да видам пер 14 ебани години(не дека сум изненаден нешо мислам не ова од сега се изгуби детското-на тие години стануват жени-може да го влечам размислувањето али ај не) ја на 14 години мислев дека не сум роден види ги сеа децава што прават растурат ненормално брз раст имаат денешниве деца интернет углавном тоа е виновникот ама и самото време го носи тоа у наше време девојките се носеа со ролки маливе партали прават по скопските улици

http://stipka.com.mk/moderna/blogerija/16599-anastasija-blogerka

anastasija2.jpg

Драга Кајгана
Ко седев Скопје на две минути од кај шо е сликана сликава погоре живеев. Блогеркава не ја имав сретнато пошто јас на факултет таја забавиште и не се годевме со смените

Кајгано ...

Едноставно срам ме фати од сам себе. Вчера 12 саати немав интернет. Во тоа време:

* Го средив лап топот ( под средување мислам на бришење на сите вируси, ажурирање на сите неподредени фајлови и исто тие 15 гб во C: што беа магично исчезнати )
* Го поправив екстерниот ХД
* Го поправив телевизорот
* Ја средив собата
* Го поправив цревото за прскалките во колата и ја средив таблата на другата
* Го нивелирав шкафот
* Ја наместив оградата
* Посредував при купопродажба :icon_lol:
* Снимав спот

...еве денес пак иам интернет... :kafence: ај бар си најдов сенешта во екстерниот, па интересно ми е

Ама се испукав денеска в крај и вежбање и работа и трчање по лични предмети :icon_lol:. И на крај викам чучњеви пред спиење, имав дебата со самиот себеси и се скарав а бре аман и чучњеви тоа е нема бегање. Порано се знаеше будала е сам со себеси си зборува, и денеска е будала ама не се знае дали на мобилен зборува и пикната му е слушалката во уво или сам со себеси :icon_lol:.

Ќе се туширам и ќе си легнам сега :icon_lol:.

Се разнежнив :love:...

Јас драга кајгана уживам во времето на 80тите и едноставно се чувствувам многу добро. :D

Драга...

... не сум христијанин, не сум ни верник (повеќето дури би рекле дека вршам богохулие кога се работи за било каква религија), али ги поштувам црквиве како световни институции на нашиве простори ради писменоста која ни ја дале во минатото, колку и да била таа поттикната од политички причини на владеачките страни во нивното време (а била и те како). Ако се залагаш за една страна, не мора да ја дискредитираш другата со апсолутистички став :)

Каjгич, изгубен Германец не ми е равен. :facepalm:
Oстај што пред некој ден така по малку се изгубив, туку... ај, ај, не ти кажувам, у ствари. :D
А денес... :facepalm: Ај, добро, доста. Ок? Поз. :vrtioci:

Остај тоа, сакав да ти кажам дека...
Не ми се кажува ништо бе, чао. :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom