Јас разбирам врнежи промена на време изненадувачки снегови али телешит ова е претеризам...Уште малце ќе му се спојат притисоците, пулсот над 200 ќе отиде.
Ме чекала 3 дена за да и вратам, на крај се изнервирала и го избришала акаунтот.
Ќе патам цел живот сега, кој ми е крив шо не се логирам почесто
Осуден сум од кралот Керим Коне!
Оние специјалистите лекари што одат на реклама контра антибиотици, сигурни сте дека се лекари специјалисти / лекари воопшто?!
И што па баш од САД, па Германија, па незнам од каде, на нашиве од прекрасново промовирано здравство не им се слуша зборот а?
Јас сум официјално многу голема мувла, онака најголема на светот. Чекам резултати од еден испит денеска, отварам и имаше само број на индекс, поени и оценка. Испитот се положуваше со минимум 30 освоени поени. Почнувам да гледам од горните индекси и имаше едно 5-6 души со 30 поени и до поените им стоеше бројот 6. Одам во втората колона, се наоѓам, гледам 30 поени и ми паѓа камен од срце, и во истиот момент до 30те поени здогледувам број 5. Грешка е ова иначе, положен ми е предметот, ама како бе може од милион студенти само до моето име да стои 5ка???? Како???
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.