Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Вие што викавте "секогаш сум тука за тебе", кај отидовте?

Ako mozes da nasmes devojka koga place..mozes se ;*

:bravobe::bravobe:

Зошто громовите ги поштедуват глупите луѓе зошто (n)

tumblr_nhm2olzr4N1u71ikqo5_500.gif

Патем Абре-убре плажа :backa:

Кеј види што е мизерија 21 век сме...

Јас разбирам врнежи промена на време изненадувачки снегови али телешит ова е претеризам...Уште малце ќе му се спојат притисоците, пулсот над 200 ќе отиде.
4094004490.png

ДК,

Пропуштив златна шанса....
op651i.png

Ме чекала 3 дена за да и вратам, на крај се изнервирала и го избришала акаунтот.
Ќе патам цел живот сега, кој ми е крив шо не се логирам почесто :(
Осуден сум од кралот Керим Коне!

Оние специјалистите лекари што одат на реклама контра антибиотици, сигурни сте дека се лекари специјалисти / лекари воопшто?!
И што па баш од САД, па Германија, па незнам од каде, на нашиве од прекрасново промовирано здравство не им се слуша зборот а? :vrtioci:

Последно уредено:
Другар ми се јавува ''Брат како се викаше она серијата што ти многу ја сакаш''-Бреакинг бад ајде

Се наоаѓа у кино сега па за да се поклопи филмски со останатите присутни мора да издвои и он нешто :facepalm:

Кеј,

Јас сум официјално многу голема мувла, онака најголема на светот. Чекам резултати од еден испит денеска, отварам и имаше само број на индекс, поени и оценка. Испитот се положуваше со минимум 30 освоени поени. Почнувам да гледам од горните индекси и имаше едно 5-6 души со 30 поени и до поените им стоеше бројот 6. Одам во втората колона, се наоѓам, гледам 30 поени и ми паѓа камен од срце, и во истиот момент до 30те поени здогледувам број 5. :lolzz::lolzz: Грешка е ова иначе, положен ми е предметот, ама како бе може од милион студенти само до моето име да стои 5ка???? Како??? :tapp: :angel:

DK

Uzivancija :D 2 nedele produzen raspust + zapisani casovi :-) Live the life like a Boss :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom