Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга, нема на кого па тебе ти се жалам. Душа ме боли оти морам брадава да ја избричам. Душава ме боли. Јбг кога така барав нати, сега службено лице...

Кога во 2010 се зачленив на форумов, администраторите ме прашаа:,,Зошто одлучи да ни се придружиш токму нам, а не на друг форум?", им одговорив дека уште како мал сонувам дека еден ден ќе бидам член на Кајгана.

Sent from my GT-I9505

Драга дали живееме во БАНГЛАДЕШ , се јавувам во комерцијална банка да прашам да сменам марки ( она кога најдеш у некој стар новченик гланц нови марки ) и идеме се јавувам у скопје ми викат можеш кај сакаш у мкд комерцијална банка да ѓи сменеш , после се јавјам у кочани вика не нема шанси ама можеше ,, јавувам се у штип вика да се јавам да прашам у главното у скопје па ќе ти кажам и бивалоооо да се сменат у штип ... е сеа како бе неможе да се сменат у кочани а у штип и скопје можело , значи ако сакам да зеам кредит и одам у кочани ке имам 20 посто камата а у скопје мош ке ми речат 10 посто ти е каматата , па маме му ебам бе у која држава живееме :toe::toe:

Увредени во љубовта, осамени, разочарани, тие што мислите дека никогаш нема дечко да фатите, тие што имате еден а сакате повеќе, убави, грди, дајте јас да почнам да ви се пуштам да си најдите одма одговарачко машко. Па ова не е можно човече неколку со ред што сум стапил во контакт друг си фатија. Што тек на настани ќе беше ова..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom