Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Убиецот на Ангел доби една година условна поради кражбата на точакот :aplauz:

Сега фали уште да кажат дека била самоодбрана и да го ослободат комплетно :cuc:

А јас кутриот, мал дел од мене се понадева дека „државникот“ ќе има малку кохонес... :D Какви кохонес, какви бакрачи. :D

Драга Кајгана,

Си напраив акаунт на Booking.com и си најдов хотелче у Орландо 2 пати поефтино од она што претходно го имав букирано. Ја инсталирав и апликацијата на телефон. Купив и авионска карта. Го потпишав новиот договор. Значи ептен сум спремен за на работа да идам :))))

Е сеа ми останува да ја фатам работава што ја имав договорено додека сум на одмор, ама пуста мрза... ај ќе ме биде :)))

Душаваа само знаее колку љубов јас за тебе чувамм, за тебеее солза сјајее, денови јас многу тажнии имав.
Жаклинаааа љубов мојаа, Жаклинааа желбо моја, Жаклинааа љубов мојаа, Жаклинааа желбо моја.
Тирири-ти Тирири-ти Тирири-ти :pijani:
Годинии лета минавв, каде ли си сакам да те видам
Помисливвв среќна беше долги ноќи јас те љубев милааа.
Жаклинаааа љубов мојаа, Жаклинааа желбо моја, Жаклинааа љубов мојаа, Жаклинааа желбо моја. Тирири-ти Тирири-ти Тирири-ти :pijanco:
Запејтеее, една песнаа, тешко ми е душава ми гории
Тагата, не е лесна, кога седам самиот до зори.
Жаклинаааа љубов мојаа, Жаклинааа желбо моја, Жаклинааа љубов мојаа, Жаклинааа желбо моја.
Тирири-ти Тирири-ти Тирири-ти..:smirce:

Острелија :oeoeoe:
Жаклиннаа ќе те женаммм, Жаклина жими мајкаа
Жаклинаа ќе те женамм, Жаклина жими мајкаа.
Жаки, Жаки, Данче Габриелаа
:D

Драга к,

Во мојот мобилен телефон имам над 1,300 љубовни слики. Очигледно веќе тоа мие хоби да собирам такви слики... 

Еден другар се армаса пред 5-6 дена, прв од сите другари, се направивме лембиња.
Си дојдов дома оти крајот не ми се ареса баш, плус имам дипломска за правање.
Програмирањето под доза може да е интересно, страшни фикс идеи ми дат.

Najveke maka mi e koa ke izlezam od doma i idam na mesto kaj so ke sretnam 6341729 dusi. Ajdeeee so site istiot muabet sea da te vidam!
"Eeeej zdravo so praite? Da be dobri nie vie? Eeeve malce da se prosetame. Odmarame malce.
Aaa ako ako ubavo.
Aaajde se gledame!"
İdes uste dva cekora aaaaaajde pak.
İdes uste dva, pak.
Pak ides, pak.
Edvaj cekas doma da se vratis.

İ taka. Ja vecerva na takvo mesto bev.
İnace ti dobra?
Eeeeve dobra, navamu natamu, malce da odmoram.
Aaaa ako ako bas ubavo. Bitno da se druzime.
Ehehehe.
Ajde vazi, ke se dogovorime.
Blah.

Кајги
10360452_733718743391835_2102252034370416761_n.jpg

Моментот кога ги изедов сите чоколатца од "календарот" и конечно дојдов до моето омилено прозорче <3
DSC02697.JPG

После сто години потрага најдов како се викаат близначките во Доктор Глобил хахаха
Синиста и Бимбела :vozbud:
Мои две најмили и најдраги близначки :kezec::цицки:
The exorsisters :noze:
cartoongalz_the_exorsisters_by_theeyzmaster-d5jhadc.png

Плус Officer Deadbeat кој немаше врат :pos:
He appears to have no neck and so his head is floating at where his would be neck should be

Инспириран сум од келнерот/газдата на една тостерница во Кисела Вода. Типот е олицетворение на Доктор Глобил, кога и да влеземе да јадеме, се мочам од смеење :pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom