Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајгана,
Пред некој ден гледам на телевизија најава за индиска серија. Во спалната соба, затворен простор, им дуваше ветар.
:pos:

Не знаев дека и во Вевчани форумов бил ултра популарен, направиле маска со ликот на нашиот најпознат...

132463251-540x362.jpg

:cuc:

Последно уредено:
Здраво драга, како си? Мене 2015 ми започна најдобро што може, една кратка екскурзија низ србија, унгарија, словачка, полска, романија и ете утре финишираме со бугарија. Се изнашетав. Тебе како ти почна? <3
п.с ми фали екипата од скајп <3

Не било лесно да имаш скршена нога во гипс 3 недели....Боли, чеша и ќе убијам некој. Ако можев да станам нели...И уште ме аднуваат тетки на ФБ, тибам ако тоа е популарност...

СНГ. Македончето ги слави сите нови години, па дури и кинеската. Или па само е љубител на славењето.
Во државава се започна да се преименува. Може и државава да се преименува во Acedonia.
Половите органи ќе ги викаме Филип 2 Македонски.

Кој гледал Монти Пајтон, знае на што асоцира :)
B62nO-GIYAYa9Xz.jpg

Драга,
Јас сфаќам колку облека имам само кога ќе си ги средувам плакарите. Собата сум ја пицнала како аптека, дека славење стара нова година е too mainstream.

Ќе си се самопрогласам за највечи сатанист. у очи на најголемите серки што се дешаваат по светов (JeSuisCharles, ТерористичкиНапади, Маршови-на-верска-толеранц...пардон хипокризија, тежок екстремизам) ја исплешав Assassins creed за 2 дена, читам некоја сумљива литература за последните денови на Гранада (16тивек), во исто време се исподесија два верски празника, кршевме лепче на едниот, постевме ден предтоа...
А мене здравјето ме еба.
Ќе горам у пеколот дефинитивно
So says Saladin

Кога се будиш на сабајле во гиф форма (само за мажи)
8bAAU4f.gif

драга кајгана денеска станав ваш член и многу сум срекен поради тоа.Се надевам дека ке има супер дружба и можеби љубовта ке ја запознаам на мојот живот ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom