Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ола кеј,

Јас пак разочаран од градов.Уствари кој град бе, на се личи ова само на град не личи.Во 21 век чекаме снегот сам да се стопи за да можеш да престанеш да одиш како пингвин.Го убија Скопје во секој поим.Ја убија и културата , ги убија луѓето.Не направија поголеми снобови од американците.Ја одземаа скоро цела убавина на главниот град.Останаа локалните паркчиња, пивницата во чаршија и некој си маалски кафич каде што луѓето не го вадат телефонот на маса за да дремат „скришно“ на социјалниве мрежи.Скопје е на апарати...

Многу е грдо кога единствената работа во животот која си ја зажалил е нешто кое не можеш да го контролираш.
Мајка ми често пати ми кажува дека со саати заглавила на операциона маса додека ме раѓала. Инает човече, не сум сакал да излезам.
Дури ни тогаш не сум сакал да живеам на планетава.
Зошто ли зачнувањево не задоцнило неколку илјади години...

Како еднаш напиша Ками,

Во овие денови без сјај во кои времето не носи...

Не знам дали сум кажал некому некогаш, но многу го сакам Ками. Без претенциозна терминологија, но со дух на праведност како малку кој.

Одиш на часови по карате

Влагаш у продавница у Гтц

Get it?

get it
A term used to define a member of the opposite sex that would be seen to be attractive enough to have sexual intercourse with. In many cases this term is applied loosely to any female that a male would 'like to give a poke' (whether it be with or without the influence of 'Beer googles').
"Yeah, she'd definitely get it!"

In the use of the term by a male, 'It' would be the erect male phallacy. i.e. she would 'get it', implies that "she invites my male genitalia''

:вонзем:

tumblr_nh946gvRyI1u6fjmjo1_500.gif

Damn ninjas and their onions

Драга
Сите се јавуваат денес со муабет:"- Каде вечер? "
Никаде, дома ќе си седам... ќе одмарам, ќе си пуштам музика и ќе кулирам... а реакцијата од сите беше како да морало да се излезе, денот бил таков... :tapp:
Не ми е до излегување, а ни финансиски не стојам најдобро...
Така да, му се радувам и на тоа што дома ќе си одмарам :P:sleep:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom