Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга, од дамна не сум се изнасмеал вака :pos:
10423663_10152635298481732_8895167409047776063_n.jpg

supa-hot-fire.gif

Драга
Не ме фаќа сон...
Си го тупам мозоков..
Преку ден се окупирам со работа, луѓе, па некако прегурувам ден по ден... ама навечер...
Е ајде де чаре?

Драга

12 страници само прочитав од твоето подновување, утре ќе идам до крај. :)

#и #го #чекам #денот #кога #рајава #ќе #научи #да #користи #хаштаг

Соученичка од средно си отворила страна на фејсбук или како и да се вика тоа каде што презентира make up а нејзе ни тоа не и помага.Зини земјо голтни ме и не ме пљукај нигде.

јебала те голо мразица,гола гузица и гола цицка е увек боље од било каква облечена мразица
cic.png

Резултати од прв колоквиум полаган на 20 ноември,добивам денес а полагам втор на 17 јануари.Кадееееееее го има ова??? Ти ебам се шо наброја тру блу пред некое време

Оние денови кога ќе ти бидат не ко шо трeба крајниците, па не можеш да примаш саглам дразби низ ушето од околината, пошто ко низ ехо ти ѕујаат онака, ко пригушено.

Единствена позитивна работа во сето то, е шо можи чоек да си го слуша сопствениот глас кога зборува, онака ко да е попуштен на 5-ка, па така во истиве овие денови слушам ем убав глас, ем се нешто паметно зборува мамата :coffee:

Пошто немам со кој да прам муабет, че играм Pes 15 со Барса, и че освојам златка топка со Меси онака за инает, пошто во реалносва друго стојат работите.

Пуштив некоја рандом плејлиста за да заспијам полесно.
"Објасни поедноставно бе глуп!"
Koj e glup у реченицава?
И така размислувајќи сум заспал.
Ама беа останале двете песни шо се најбоље за успивање.
Се разбудив.
За да ме успијат.
И заспав.
Сеа спијам.
Или шизофренија нешто?

На тренинг ме бапнаа со бокс у глава, позади у мал мозок а мене напред челово ме боли бе :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom