Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде со доручекот лебче медче и путерче, и чај црн азербејџански поклон за мајка ми и даден ама го нема пробано. И си сварив чајче како што си знаеме ние, ама не требало така :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ко ме дрмна само половина чаша испив, и после до вецето не можев од шоља да станам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Сум се напил колку за четворица пет луѓе :icon_lol:, овердоз :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, жив сум ама еден саат не бев в ред, грбот ме болеше од вежбање сега ништо не ме боли под анестезија сум. Тоа кофеинот изгледа убаво обајсни С. како се пие дека на нашиот начин и нејзе и бил јак цел живот шо го пија :icon_lol:. Една мала лажица и се потопува во врела вода да одстои поклопено, ама после тоа се растворало како сокот за растворање еден дел чај, пет дела вода врела :icon_lol:. Јас цел чај ич вода :icon_lol:, па не се сеќава дека е јако бре, си знаеме ние треба да лути да горчи на грло, овај ништо многу сладок за пиење е :icon_lol:.

Ги офарбав постољината на нив роба ќе местам и то :icon_lol:.

Добро утро драга, хау ар јуу? Денес недела, максимално ќе гледам да го искористам денот, да погледнам некој филм, да ја дочитам почнатата книга, да поучам малце за латински имиња на голосемени и скриено семени растенија, да си изгледам НХЛ и КХЛ ол старот, и Македонија ракометот. Се надевам фаворитите ќе ми победат :D

Дрaгa к,
Знaеш ли декa пoстoјaт рoдители кoи кoгa нивнoтo мaлo дете ќе пaдне и изгребе кoленaтa првo му се дерaт, пa и некoј шaмaр мaвaaт (кaкo дa не гo бoли дoвoлнo веќе штo се удрилo при игрaње). Зoштo е тoa тaкa немa дa сфaтaм.
Истo и кoгa ќе нaстине и ќе се пoжaли декa не му е дoбрo, првo следи урлaње кaкo тoa нaстинaл, кaде нaстинaл, зoштo, пa не слушaлo кoгa му збoреле дa се oблaкa и тек пoсле се нуди чaј и сличнo:facepalm:

Некои луѓе се родени мажишта.

Еве @dragonsky на пример, сигурен сум дека ако буквално го ишамараш, за одмазда ќе те пријави во администрација и ќе ти направи меме.

Нема лабаво со него.

Го знаеш она гадно чувсто на празнина во душата ? Депресија...безнадежност. Епа не е ни споредливо со чувството кога во фрижидерот наоѓаш само маслинки :place:

Онака си седиш, скролаш на фб, налетуваш на огласов. Го читаш еднаш се смееш, вторпат се смееш, после воочуваш дека продава косоФски петалл. И ти текнува уствари кој користи Ф место В, и сфаќаш дека си му открил лажен профил на фејсбук. Се срами изгледа кокошките да ги стави на оглас, па користи лажни профили. Ах @Peja989, не ти иде умот.
2015-01-24 03.10.39.png

All those years, living the life who's someone, I didn't even know.
Let me tell you about you. I want to make you rich.
You see the palm trees, they tell you anything's possible.
No one cares about reality anymore.
You're different these days. What's going on with you?
I can't remember the man I wanted to be.
Just don't threaten me with leaving, ok? Just do what you want to do.
You don't want love. You want a love experience.
They are like flavors. Sometimes you want raspberry, then after a while you want some strawberry.
You have love in you. I know it.
Blind. Suppose it isn't there for me.
I was afraid when I was young... afraid of life.pays for it.
Once the soul was perfect and had wings and could soar into heaven.
You gave me peace, joy, love.
Find your way from darkness to light. Remember.

Одвај чекам долг проект ќе видиме колкава ќе биде успешноста на самиот прво берлин па после во кино датум i cant wait:place:

Кеј,

Отварам екипа да прочитам што има изјави од словенциве за нас, и си читам што изјавил Зорман.Читам се и не знам како решив да отидам и до коментарите.Абе напатено македонче си е напатено македонче.Некој земал пишал таму буљаши сте се плашите, педери у душа сте не балканци не знам ти ја што хахахаа се пукнав од смеење.Неверојатно е колку се палиме со коментари по интернет како нација.Со среќа денес до победа.

Кеј отворам да видам за екстерново шо како и глеам сум полагал интерна медицина и то на 26ти (утре :vozbud: )

П.С. Коа и пишав на професоркана да и се пофалам ми врати само "Ок" :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom