Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Кајг, овие шмркаат горе, ја знам дека се изразболев.
Само не знам дали кашлам од последниве 2-3 цигари (од цел ден) или кашлам од то шо ја неам исполнето нормата на кутија ипол и згора... :cautious:

Normal people can't Handel me <3
Spremam ispit, uste 40 strani imam.
Mozam jas toa. Mozam. Ajde.
Soberi sila. Ajde canım.
İdam aj.

ШОКАНТНО !
ОТКРИЕН ПЛОТОТ НА КАПЕТАН АМЕРИКА 3 ???

3e4FL5Z.jpg

Одамна ги неам забележано @leandra и @Let 3...kај се ?

Да не се фатија па сеа се зафатени ?:sneaky:

Не постои нешто што ќе ме натера да те заборавам , не постои нешто што ќе ме натера да мислам дека повеќе не си меѓу нас.Од време на време ме удира еден ваков мото вејф и се присеќавам на сите моменти поминати заедно со тебе и со сите останати.Почнувајќи од цртањата на биљбиљи на екскурзии во основно,до апсењата во парк после плејмејкер , деновите поминати во лулу и што уште не.Човече уште не ми се верува што побогу ни се задеси...Пријателе верувај ни не знам што се деси во последниве две години...Ова е класичен хаос....Пробувам да глумам јак и дека можам да издржам ама....Не знам што да ти кажам духард , да има нешто што ќе те врати и тебе и ткогит све би направил и тоа два пати по 2..............................................................

Мислам дека е крајно време е да почнам да живеам нормален живот, со нормални навики каде што не би било скроз нормално да си легнуваш во 6сабајле и да стануваш во 4 попладне. :yid:

Драга,
10899282_334048950126809_523679045_n.jpg

Како да ги држам очите отворено, ме печат и на две секунди ако ги затворам, ќе се успијам. Може треба и јас ко Том, или селотејп или чепкалки... а најдобро да си нацртам очи на капаците м?

Драга,
Кога веќе си легнувам во 6 сабајле, би сакала барем да можев да поспијам до 4 попладне.
Ама не, ја се будам во 9 и после цел ден пцујам што не сум си легнала порано :confused:

Лабаво цел ден пишување мотивациони писма...:icon_lol:

Мотивација фршти на сите страни....

....ако се лажеме.:icon_lol:

Не знам више за што да се пофалам, ма да ми ја разбудија малку нарцистичката страна....:icon_mrgr:
Ама не претерав. Ваљда.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom