Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга...

... вчера буден речиси цела вечер, денес од 8 на факултет, дремење до 3 и пол пред кабинет на професорот, за на тие 10 што останавме да ни каже дека е изморен и не му е добро и не може да не испраша, па да дојдеме утре пак од сабајле. Премногу сум слаб моментално за да објаснам како ја сум изморен и не ми е добро моментално, и како сакам да го самообесам. Не ми се верува еј, џабе све.

Ко дојдоа Кангали, Азијати од кучиња коњи високи, Тетин Ѓ. вика љангар само по мене иди, за шо служел, ау му викам едни од најдобрите овчарски кучиња се. Дојде една година само старо тоа кангалчето ама инпозантно изгледа и почна да ме лижи на раце, М. му вика бегај бегај, тоа е пес со пес не се трпат :pos::pos::pos::pos::pos:.

Човече божји сиот сум здрвен, крв пот и солзи, и В. повежба малку па прашува до кога ќе се чувствува здрвеноста, па јас последниве две години не се сеќавам кога не сум бил здрвен :icon_lol:, некогаш повеќе некогаш помалку ама скоро секогаш :icon_lol:.

Убава убава нема си нема шо тоа мора да го признаам :icon_lol:.

Драга,
Што бе не сум си учела за електричар. За ставање на плафоњерка пола саат работа оп 1200 ден.
Се вратив после долго време во теретана. После пола саат вежбање нозете ми откажаа и како инвалид едвај се довлечкав до дома. 3 дена од кревет нема да станам. Ебате хибернацијата.

Драга и Гугл знае како идат работите..
uESBOxb.png

Прво бараш документи за дете..па после бараш документи за факултет..па откако ќе го примат на факултет бараш за студентски дом..и кога ќе видиш дека не идат бараш бугарски пасош..што не е јасно ?

Предизвик за следниов период, пред да наполнам 28, да направам нешто кое го одложувам цели 11 години. Не дека некој го заболе, чисто сакам јавно да дадам збор за во случај да одложам повторно, да се срамам пред себеси.

Ај тоа шо сам си дозволив да мј прават така ама и моиве ќе ми дадат пари и со нив плаќам мобилен а и купувам и за други некакви ствари за на крајот да ми речат :ама ама ти дадов 1000 пред 10 дена , кога стаса да ги потрошиш??

Страшно посакувам да имав некој Јован или Јована во животот. Барем ќе имав оправдување што цела вечер книга не чепнав. :unsure:
Иначе, хемоглобин 148. Факју дието, ништо не ми можеш! :jeeee:

Цел ден слушам Ареа, некоја носталгија ме фати.

Па вика: во очите ти влегувам и, таму, таму заспивам... :love:

И наместо да ми го лајкате мислењево, кликнете малку повисоко, на линкот во потпис. И гласајте!
Тенкју вери мач.

Драга,
Беше млада, околу седумнаесет години, невина.
Знам дека и беше непријатно и ептен се посрамоти.
Добро е што пак се решила, знам рече и треба малку време.
Од тогаш поминаа 11 години...
Камај!;)

Се мислев дали да идам вчера у кафана дека сабајлево полагам, и демек ај ќе идам ама на пиво-две до 1 најкасно.
Кое пиво-две, кој 1 саат. Се вратив у 6 напраен леш, не си легнав отидов на факултет у 9 и најверојатно ќе положам.

#олИн :busi:
положиФФФФФФ :brlav:

Сега прашањето е дали да си легнам одма, или да почекам да го видам пијаниот пост на Џонтра.:toe:

Четврта вечер веќе како си легнувам во нормално време 12 ипол - 1 ипол, страшно уморен, папсан, очите сами ми се затвараат и еве веќе четврта вечер како поминува саат време од кога сум легнал а уште неам заспано. Првата ми беше ладно, втората и третатата жешко...и оваа викам само на јорган ќе легнам, оти претходните две вечери одма заспував откако го фрлав ќебето на земја и сестра ми ја заборавила греалката уклучена и џабе ми е гол да легнам.

Се префрлам во дневна, може ќе се укочам...ама ме боли курот искрено да ти кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom