Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Од петок почнувам со плагање, а книга не сум чепнала. :cautious:
Незнам шо по толку време се решив да ја гледам Supernatural.
Цела сезона сум ја изгледала денес...

Dean...........:love::love::love::love::love::love::backa:
large.jpg

Реков да видам во старине пораки на ФБ шо имам пишано со луѓево...never again
shame.gif

STATUSES MESSAGES (А и статусите ништо поарни, имав пишано расистички "вицој" :facepalm:)
4be8fb9ca6be136d21c7a85c3afa8e5a.600x

Бејби,
Вторава паричка кај мене паднала :pos: И демек се важело пошо првиот пат кај баба праеле, а вториот дома. Абе бегај ајде :D
Си купив ново седиште и си ги сменив гумите на рачките :D Мераци бе. Наредно треба да инвестирам во соодветна облека и уште некои работи да се апдејтираат на точакот. Ама има време за тоа, не е итно. Битно 2 дена со ред по 15 км :ojeaa:
Денес имав интервју и супер помина :D Држ среќа!
И се одлучив што ќе биде моето следно хоби :love:
006.jpg

:vozbud:
Имаше едно време кога мислев дека само бирам скапи спортови, а тоа уствари сите спортови да ти биле скапи :icon_lol: Ама ми е гајле, ќе собирам па што сака нека е. Изгледа неверојатно и можам да летам. Sort of :cool: Плус е на плажа. И плус можеш да го праиш и на снег :P Едвај чекам!

Анима дунди згрозени од вевчанскиот карневал, јес да е сељачки али и од сељаци шо друго да очекуеш.
Ама ова пациентиве го претераа бе, МРТВО КУЧЕ на стап ИСМЕВАЊЕ НА СМРТА на кучето вау, НАТОВАРЕНО МАГАРЕ, СВИЊИ НА РАЖЕН ВАУВАУ ВАУууууууууууу кршење на законот за заштита на животните КОКОШКИ МАЛТРЕТИРАНИ... уште не сум видел некој зелки да пече на ражен :icon_lol:
Дунди видете вака ,ебете си мамата прајте шо сакате не јадете месо чувајте џукци мачки плачете по пилињата магарињата свињите коњите јадете детелина ваш проблем али дајте доста серете бе, ако немате друга цел у живот и модерно е да си фајтер за нешо ок мислете дека правите нешо битно у живот али у принцип не се трескајте од земја.

Последно уредено:
Ех до толку е загаден воздухот што облеката ми мириса на скара! :kluc:

Се разбудив у еден.
И сеа знаеш шо?
АЈ ПОГОДИ!

Moran da kazam.
Veke has ne sum jas na kirilica.
Jas sum latinica.
Koa SME vekje kaj charlie, da go spomneme I vtoriot popularen tag denovive #pozdravplenumci I da GI pozdravam site moi drugovi I drugarici, kako I tie drugite.
Da ne zaboravam denies se slavi vtor den vasilICA LOL.
Isto taka pozz do site sto snap chat pocnaa ko in stage am da go koristat a new da prakjaat sekakvi gluposti.
Pozz I do stariot so na sekoj pola saat saat stanuva I Mi vika da Si legnam.
Pozz I do site so go praele autocorrectov, you make my life funnier.
Ajt,
#pozzkajgandzii

Pozz I do rickylfc so postot za those
tl; Dr.

Заглавив вечерва на работа до 2 по полноќ, а шоферот работи до 1 па морав да си одам со такси. Таксистот - едно напатено чиче без заби што уста не затвори по пат. Прво, од мрмлање глупости за малку наместо во Волково ќе ме однесеше Бардовци, а после се пофали како со неговата работа како таксист ги научил на памет сите шахти и дупки по патот. Само што ја заврши реченицата, ја погоди изгледа најголемата од сите можни дупки. Ебати чичето! Потрес на мозокот добив...

...уште ми ѕвони во ушиве!

драга кајгана развален сум ко црна земља упокоен сум од алкохол, знам дека ова на некој нема да му биде интересно, ме боли кур, битно мене ми е интересно. упокоен сум, унели ме кучи ко бадњак, ронили ми главу сакам да поздравам 4 пички од форумов што ми се изузетно добри и убави поз.

Последно уредено од модератор:
Косава ми паѓа....брадата ми еволуира во плавуша.....уште за џандар да ме примат и ќе знам дека универзумот пробува да ми кажи нешто

Драга Кајгана
Денеска се случи еден настан кој ме погоди емоционално и сакам да го споделам тука со вас.

Бев на погреб на сопругот на една моја комшика.
Ги знам и двајцата веке подолго време затоа што живеат во мојата зграда, стварно многу фини стари луге и двајцата.

Стигнавме на гробишта и таму спремено се како што треба и народ дошол гледам доста.
Гробот ископан и ковчегот покрај гробот спремен и гробарите на готовс со главите спуштени и раце прекрстени нанапред, се тип топ спремено ... и цвеќе ... па цвеке, венци и букети купишта, навистина прекрасно нешто аранжирано.

И, токму пред погребниот сервис, еден од гробариве и приоѓа на комшиката моја и ја прашува:
"Госпоѓо Томсон, колку беше стар мажот ваш"?
"95" Лаура му одговори..."Само два месеца постар од мене"
"Значи и вие сте на возраст од 95 години" и вика гробаров
Лаура напраи една тажна фаца и му вика на гробаров:
"Hardly worth going home, isn't it?"

Кајгиииич. :D
Од прееска ми се мота во глава Вееерка, Вееерка, Вееерка мајонез. :ojeaa:
Кууууууууууууманијааааа! :D
А Бога ми и брала мома капини. :D
А ако продолжам овака... еден куп песни ќе ти ги испишам.
А хит ми е окуј ме цареее, знај да је волим. :kezec:
У главно, не ми се спие иначе, се расонив скроз на скроз. :D
Рум, дум, дум. :jeeee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom