Ова е пост наменет за еден ептен сериозен проблем што го јаде нашиот форум, а со тоа и нашата држава, бидеќи форумов е една од побитните работи во државава.
Пишување постови за лајкови.
Пишувањето постови за лајкови го уништува нашиот секогаш среќен, задоволен, и оптимистички настроен форум.
Сите знаеме дека има ликови кои што пишуваат постови само за лајкови, и со самото тоа добиваат голем ќар. Токму овој голем ќар што го добиваат постови за лајкови е причината за тоа што некои пишуваат вакви постови.
Пошто нели глупо би било некој намерно да пишува постови за лајкови ако нема ќар нели ?
Ќарот сите добро го знаеме..зголемување на пенисот за 0.1 цм по лајк на пост.
Е сега гледам млади глупи членови што пишуваат постови за лајкови...ама ве советувам не го правете тоа !
И јас така си мислев, еј супер, зголемување за џабе ! Ама еве после многу лајкови, пенисот ми е дури 8000 сантиметри, и не можам да си купам гаќи што ми пасуваат...
Така да, сите вие, што бевте како мене и пишувавте постови за огромниот ќар, би ви препорачал да прекинете.
Земете пример од луѓето што пишуваат постови за цитирања или за банови и видете колку помал пенис имаат они од вас, а со тоа и помалку проблеми.
Ова беше пост спонзориран од здружението “Лајкови или смрт“.