Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Не е се негативно кога ти е затнат носот, барем нозе нема потреба да се миеш :toe:

Што е убава и спокојна оваа ноќ. Еве седам и ги гледам ѕвездите. Ладно е ај ќе влезам внатре.

Драга К....
Што да кажам...
По не знам и самиот веќе кој пат, самиот се заебувам бидејќи им верувам на луѓето...
А не ми е прв пат.
Таков сум скроен... од лулка до гроб ќе е така...
ЈБГ!

Драга,
Xfzqkup.png

Фала, пријатно

хахаха добар еј

Ама го сочував пер ко за своја душа хаха она ќе си пукам лајкови незнам ќе пишам она браво царе ај пак ќе почнат со коментарите сеа малку гадафи нешто ау демек диктатура ма тастатурите се нестрпливи бе пер вријат овие копчиња за колумни,читанки,сказни лажи ме мене ама неможеш себе зошо знаеш дека
пак ќе паднат такви текстови порано или подоцна

resized_winter-is-coming-meme-generator-brace-yourselves-political-posts-are-coming-26b33e.jpg

се надевам ова нема да биде избришано види не содржи апслутно ништо п.......... стравми е и да кажам дури

DK,

Kako minuva vremeto, se pogolem predizvik mi pretstavuva prekinot na spienjeto i predizvikot koj mi go nudi noviot den. Mi bese potreben cel saat izlezuvanje vo krevet za konecno da zastanam na dve i da go pocnam denot. Se istusirav, zasto pred nekoj den bev procital deka tusot nasabajle go budi teloto i vetuva energicen den. Gi izmiv zabite, gi iscediv bubuljicite. Zovriv voda i si napraviv kafe, doruckuvav, zasto pred nekoj den bev procital deka dorucekot e najvazniot obrok. Se cuvstvuvav prekrasno, ta resiv da se doteram i otidov na rabota. I se vrativ. Resiv da pustam TV, nacekav vesti, no nemase nisto interesno. Do pred malku ja citav mojata omilena kniga od Paolo Koeljo. Sega ke legnuvam, pa sakav da ti posakam dobra nok.

Prekrasen den, bi bil presreken vaka da go proziveam ostatokot sto mi ostana:)

I forumov prodadena dusa ej...ccc...
Nego, ja ne se selam, ne znam za vas.
Iako kolava so pajak mi ja zimaat a pravilno si e parkirana.
Iako policaecot moze da go iznerviras pa da te utepa od mavanje bez razlika dali si masko, zensko, mlad, star...
Iako cela administracija za nisto ne e nadlezna i pola od niv pojma nemaat kakva im e funkcijata.
Iako dodeka ti prepise doktorot antibiotici, od obicna nastinka ke fatis bronhopneumonija.
Iako FC mozam da bidam utre den i jas.
Drugoto...sto znam. Ke ti raskazam u druga prilika?
U sekoj slucaj, nemav sili za iskacanje. I eve sega, dremam.
Aj.

Кеј,

Бурек пак у државава никогаш.Ауф ќе повратам.Од другиот дел од вечерта Ајриш од секад сум го поштуел заради музиката и пивото.Уствари у државава поштуем само две такви места.Ајриш у Скопје и Аквариус у Охрид.Поим за Paradise.Слатки сништа

Замисли драга си идеш у 1ипол на полноќ од роденден гладен како куче, влагаш дома и на маса начекуваш фамилијарна пица..

Иди спиј сеа да те видам ќе ми пукне стомак..

Ова е пост наменет за еден ептен сериозен проблем што го јаде нашиот форум, а со тоа и нашата држава, бидеќи форумов е една од побитните работи во државава.

Пишување постови за лајкови.

Пишувањето постови за лајкови го уништува нашиот секогаш среќен, задоволен, и оптимистички настроен форум.

Сите знаеме дека има ликови кои што пишуваат постови само за лајкови, и со самото тоа добиваат голем ќар. Токму овој голем ќар што го добиваат постови за лајкови е причината за тоа што некои пишуваат вакви постови.

Пошто нели глупо би било некој намерно да пишува постови за лајкови ако нема ќар нели ?

Ќарот сите добро го знаеме..зголемување на пенисот за 0.1 цм по лајк на пост.

Е сега гледам млади глупи членови што пишуваат постови за лајкови...ама ве советувам не го правете тоа !

И јас така си мислев, еј супер, зголемување за џабе ! Ама еве после многу лајкови, пенисот ми е дури 8000 сантиметри, и не можам да си купам гаќи што ми пасуваат...

Така да, сите вие, што бевте како мене и пишувавте постови за огромниот ќар, би ви препорачал да прекинете.

Земете пример од луѓето што пишуваат постови за цитирања или за банови и видете колку помал пенис имаат они од вас, а со тоа и помалку проблеми.

Ова беше пост спонзориран од здружението “Лајкови или смрт“.

Kajgano,
bolje da chitame za interni zaebancii na chlenovi koi bile po sobiranki, toa e mnogu interesno i bitno, namesto za bombi i gluposti.
Ja ne znam sho se bunat ovde nekoi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom