Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
КЕЈ,

Ја не спијам нема никој да спие, дур не ми ја тргне тој што ми ја фрлил клетвата да станувам секој ден у 9.ГРМИ СИ WHITE STRIPES ПИЧКИИИИ. ПОДОЧЊАК ДО СКОЧЕН ЗГЛОБ ИАМ

Драга,

„Everyone has the power to make someone else happy. Some do it by entering the room, while others do it by leaving.“
Ти текнува кога реков дека 2015та ми е срање од година? Епа, почна да станува подобра. Не идеална, ама добра.

Друго што приметив... голем дел од луѓето кои ми беа важни лани ова време, годинава немаат скоро никакво место во мојот живот. Луѓето се менуваат, I guess one has to move on. А јас сум мајстор за moving on, бар така викаат. Помина времето кога си дозволував премногу да се приврзам за некого. И поубаво ми е вака да ти кажам право. Смачено ми беше вештачки да одржувам во живот пријателства за кои се гледаше дека згаснуваат.

Таман се пофалив дека ми поминала несоницата. Welcome back dear!
Имам чудно претчувство дека после неколку глупави и досадни денови, овој конечно ќе биде worth remembering.

Во понеделник конечно долгосонуваната и долгопосакуваната велешка пастрмајлија (ПИТА, ПИТА, ПИТА :unsure:). Can't wait! :rolleyes:
Плус последен ден од февруари е. Пинг @Crazy in Love. Ќе славиме Нова година. :vozbud:

Онака, лабаФо.

ПоздраФ.

Ти е*ам јенкиевска и европска демократија и цивилизација

Додека "ДИКТАТОРОТ" Садам беше жив и на власт, Вавилон, Нинива, Ур и сличните на нив беа заштитени....откога крвопијциве капиталистички замешаа прсти изродиве од ИД маме му е*баа на колективното човечко културно наслество.....ги збришаа лулките на цивилизацијата.....уништија се што можеа да уништат......ако го симнат Асад истото ја чека и Сирија и Иран.....маме ќе му е*бат и на Персеполис

добро е што египќаните на време се освестија......бидејќи за кратко време ќе прочитавме дека отсега пирамидите може да се гледаат само од учебниците по историја ....бидејќи не биле во духот на "исламот" и "демократијата"

но никој не се замара ...К*Р ги боли за споменици и книги стари 7000+ години.....битна е нафтата и светската доминација

битно е просечниот човек да пие Кока Кола или некоја бљувотина што потсетува на пиво и да се релаксира со реални шоу програми и шлајм сапуници

На времето и робовите живееле подобро....можеби физичката слобода им била ограничена, но не и духот......НИЕ СМЕ СО ЗАРОБЕН ДУХ, ЖИВЕЕМЕ ПО ТУЃИ ЖЕЛБИ, ВИКАМЕ САМО АМИН НА МЕДИУМСКАТА ПРОПАГАНДА И СЕ ОДНЕСУВАМЕ КАКО ОВЦИ ПРЕД КОЛЕЊЕ....МИРНО СТОИМЕ ВО РЕДОТ ПРЕД НОЖОТ И САМО БЛЕЕМЕ.....ТОА Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕШТО ШТО ГО ПРАВИМЕ....САМО БЛЕЕМЕ.....никој не пробува да смени нешто, да излезе од редот, да умре како лав...борејќи се за својот живот, за правото на своето достоинсво и својата слобода, за иднината на сопствените гени.....живееме и умираме како овци.....среќни што редовно не молзат и стрижат....ги учиме и нашите деца да бидат овци...да се покоруваат и блеат, а ако се дрзнат да променат нешто ги осудуваме и ги правиме отпадници

Јас сега да ти дознав дека Кирил Пејчиновиќ не бил Македонец, туку Србин. Изгледа под Македонец се подразбира исклучиво антички Македонец.

Знам дека е сабота затоа што кога ќе си одам дома поминувајќи од Братство Единство школото во кое учев основно, деца од 6-то одделение не ми пцујат мајка, не ме викаат педер, не собираат шлајм за да ме плукнат, не ме гаѓаат со тетратки од Меси, и не ми велат "ела качи се горе ак си маж". Инаку се ова го прават од третиот, најгорниот кат. I've never been bullied.
Најтрагично е што секогаш кога ќе фрлат по некоја тетратка, другар ми што е со мене се навраќа на еден момент од детството кога прв пат мастурбирал на тетратка од Бренда од Беверли Хилс.
Мојов мозок е множество од работи кои не се потребни...

Нисте ми ни до колена.
Растурих све чега се дохватим.
Нико ми не може ништа.
Разарам Кајгана форум у целини.
Региструјем се милион пута,изазивам вас да ме опет банујете за не поштовање правила.
И ништа ми не можете,јер сам морално и интелектуално надмоћнији.
Против мене лека нема!!!
Само можете да ме банујете,
и онда ће се и моја кора од банане борити против вас.
Ви не разумете шта то уопште значи?
Разумећете!!!

Читам тешка филозофија од торент енглеско писмо, 150 страни е 75 досега денеска, ќе прочитам уште десетина дваесет пред да слезиме надолу да му ја залегнам на сепаре, и пием кригли пива црно Лашко додека напалени жени ме бркаат а јас кулирам.

Откритие на денот, оти ми се избаци на цел ТВ екран:
- Каракамишева е поубава со прибрани, ем залижани коси во пунџа!!!
Македонија мазна...упс, вечна де...
:roker:

wat?

hqdefault.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom