Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Кајги,
преферирам Fifty shades of beer пред Fifty shades of grey... :ojeaa:

11026278_776587179084553_6770631720059539706_n.jpg

Кајгана,
од стари свињи се прават чварки, не Сарма. Ама некои викаат тоа било нечовечно.

Драга Кајгана,
да изедеш корпа е таков срам, срам од такви пропорции, шо бетонска плоча одвај го покрива. Уствари, не знам ни дали има уште такви у оптек. Може се распродадени. Ќе мора со друго да го покривам. :(

ФУСТАН.
Црн.
Денот проаѓа во капна безнадежност.
Главата ме боли не можам да најдам решение. Помогни!
ФУСТАНОТ КАКОВ БИЛ МОРИ ТИ КАЖАВ!!!!!

ПИЧКАААА ПИЧКАААА ИДИ У ПИЧКУ МАТЕР!!!!!
ДА СЕ ЗАМАРАШЕ НЕКОЈ ЗА ЈАКНАТА ВАКА И ЗА ПРСТЕНОТ НА БОБИ АМАА НЕЕЕ ПРОВИНЦИЈА СМЕ НИЕ !!!!!

Ние ќе ве крепиме! Селанчињата!
Ви благодариме!!!

Драга,
Нови хоризонти уште малку ке стигне до Плутон и Харон. Кај нас главни вести се тоа што Кардашијан се сликала за Инстаграм и таму некој глуп фустан.

ДК
во едно зафрлено катче од тебе има една тема за демек најубај девојки на балканот, и еден и единствен таму шо коментира е некој бугар, unlike сите други бугари на форумов, кој шо единствена опсесија му е да собира слики од бугарки, некој убај стварно, појќето просечни, и еднаш на пар недели решава сите наеднаш да ги постира. И јас (со цел памет) ја надгледвам темата, и секогаш ја отворам од мобилен а телефонот очигледно не можи да ја изрендерира цела таја лепота, ми се кочи и ми се рестартира.
И така.
Ќе ти пишев и како ко бев мал имаше двојници на телефоните па можевме да слушаме шо прат муабет комшите и како сега се враќа модата, ама налет.
Зато можам да ти кажам шо ми се издеси синоќа. Имено, гледав Феенорд-Рома и јадев чипс со сумљив вкус (онај Меси шо го рекламира, српски еден му го заборајв името) и ко заврши одма си легнав во дневната, чунки потопло. И негде кај 2 сатот почна киселини во стомакот да ми прај, и ги осеќам во сонот, ама таму не ми се киселини туку пази неарно ми било оти сум јадел халуциногени печурки(!?) и сум истрчал во дворот па таму сум почнал да трипам дека на гаражата на комшијата има мечка шо денса, и страв ме фатило од лошио трип. Јас сиротио џоинт немам пробано во живото, не па печурки. Се разбудив уплашен, жегојни уште имав, и појдов млеко да се напијам в кујна.
И така.
Позз.

Драга Кајгич,

Денес и покрај лошото време го шетнав кученцето на парк, покасно и си направив ручече печурчиња со пилешко и се наручкав.
На гости ми поминаа еден другар и еден пријател и си помуабетивме така и се слушнав со девојката на телефон.
Навистина прекрасен ден Кајгич.

Можам да замислам како му е на Латас кога пишува и чита вести секојдневно за ситуацијава во државата.

Драга,
Како да не ми е доволно срам од државата и од градот во кој живеам мораше да видам и „НАЈПОПУЛАРНИ БИТОЛЧАНИ“.- :tapp:
Парада на глупоста.

Незнаев не сум во тек. Нека го избришат, еве да не бидам оф топик.

Драга каков снежен ден денес ги немаше птиците да црцорат на дрвото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom