Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Абе све е ова ок,не чини Грујо и остали,ама па гледам со другиве мед и млеко течеше,ама тоа е чуден народ сме.[DOUBLEPOST=1424480653][/DOUBLEPOST]И што е најлошо имаме куса и селективна меморија.

Драга
Најчести македонски имиња
Трпе, Мирко, Трајко

....и така си трпиме, седиме мирни, си траеме.....ја живееме 1984 повторно и повторно....кубурите ги чуваме во гаѓи за "Тешки времиња ага, незнаеш кога ќе ти притребаат"....како зависници чекаме дневна доза перење мозок наградени со индиско/турски шлајм.....возиме по улици кои имаат повеќе дупки од асфалт, плаќаме греење кое не го добиваме и убаво ни е бидејќи знаеме дека има и бетер....среќни сне бидејќи тој до нас е понесреќен од нас.....

Скопје стана како Холивуд....град од картон и стиропор дизајниран да ги излаже сетилата...кај просечниот гледач да побуди восхит....но Скопје нема картонски Колосеум....лажна арена во која циркуски беззаби лавови ќе се борат со гладијатори...

Доволно глупости за еден ден...

П.С.
Македонија е лидер во светот по потрошувачка на вазелин по глава на жител

Затоа заговарам логика да се изучува уште од прво одделение.
Кога некој мисли дека со "и другите беа лоши" кажува дека "овие се добри" стварно е болно тоа да се чита.
Ајде од почеток. Прва лекција:
А = А
Б = Б
А =/ Б

Го сфаќам Грујо да лаже да си го спаси газот и тие околу него и така видовме каков морал имаат ама овие како @Ireal кај ќе ви идете душата , кого браните за една ебана власт вреди ли да се гази по луѓе?
Што корист имаш ти ако те запослат и зимаш една мизерна плата, каков карактер имаш што човек си уствари имаш ли карактер и свое јас?
Како вакви монструми што трпаат се што е против нив у затвор оправдуваш со политички аргументи?
Ако овие претходно правеле некакви слични работи значи ли дека тоа е оправдание и овие да го прават истото , нели требаше да бидат подобри а не полоши?
Цццццц луѓе гледам , човек не...

Се ме погоди ама ова еј ова и уште некои кои нема докази а сите знаеме како завршија е тие највише....
https://www.youtube.com/watch?v=8nLSw0tUebI
https://www.youtube.com/watch?v=rGD62f4j_v8

ДК,
Ставив торент ПЕС2015 да ја симнам... ја чекав до сега за да ми застане на 99.8% и да не сака да продолжи
hammer3.gif

Кајг, дојдов да испукам милион филозофии и сјебани моменти од последниов период.
Instead, скролам скролам скролам и едно исто читам. Така да, да се надоврзам:

Donplaya- Pali Vlada

Обично би избрал поозбилен изведувач/песна, али другарчево се што сакав да кажам го кажал само во насловот.

Поздрав!

Утре сабајле нека послужи времево. Има нешто интересно во одењето на факултет, онака во 8 сатот дур ти капат очи. Нека има едно Сонце така, стишено на кец,колку да заебава денска светлина, не ги прска со сончева сперма високите планински врвови, дрвцата и асвалтот дур патуваме на кај Битолата, а јас на слушалки че слушам фино одбрана музика и че уживам.

Не барам многу, глеш дека срејчата е во малите нешта (веројатно со фразава се теши и некој шо си ја има маката со половиот орган, ама батали тој муабет сега)

Играш Монопол, победуваш, на противникот му останале уште 50 денари, стапнуваш на изненадување „ Платете данок и одете право во затвор без да поминете преку старт “ - ситуацијата во Македонија in a nutshell

Какво битие треба да си да отвориш неколку лажни профили да идеш на 24 вести страна и различнк коментари му го отвараш профилот тазе нов и истите пријатели неколку што имаат коментар на тој пост.
Кој нема да те провери само знаеш ли што подржуваш. Разочаран сум од луѓето ама нека продолжат и така и така нема да се смени никад ништо .
Реално го јадеме од кој и да е
0e851f067fa8453ed5da4d4798c244e1.jpg

DK facite na lugevo :eek: otkako se objavia bombite :) Nego ironicno e sto denes go plukaat VMRO kako bilo sramota sto toa go pravat, a utre istite ke gi izglasaat. Posto sme glupi neka ni go tura koj sto saka i koga saka. Samo edno sakam neka dojde na vlast eden normalen covek koj sto ke gleda za narodot. Na primer koga ja bi bil pretsedatel bi stavil zakon sekoj mesec da se donira od sekoja osoba po 10 denari koi sto ke bidat za izgradba na patista, bolnici vo selata, pomos za lica koi sto im se potrebni pari za operacija i taka natamu. Ke ostanat i pari da ukrades a ke bide zadovolen narodot. Ama ne malku e poveke treba. Nie smo tie ispranite mozoci. Ova trazite? Toa jadite ako imate nesto za jadenje ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom