Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да сфатам како може некој да се однесува дека не го засега дека утре тој нема да им застане на патот и дека нив нема да ги снема, зашто ги подржуваат и го пропагираат тоа освен ако не им гори под газот?
Ја до вчера сум ги подржувал денес јадам го*на кој ми гарантира дека нема да ме сјебат... размислите ....

Го спомнав тркалото во претходниот коментар, колку и да не ужаснуваат некои работи што ги гледаме сега, не гледаме (односно слушаме) нешто ново и нешто што не се случувало и ќе се случува.

Сега во моментов да протечат снимки од некои други, „спротивни“ кабинети да не мислите дека не се зборува со ист речник и за истите гнасни работи.

Многу сум бил наивен до пред некоја година кога сеуште сум мислел дека има некаква добра и лоша страна.

Се осеќам сега ко Санса Старк која открива како функционира светот и работите околу неа.

Тие треба да го платат животот а не невини луѓе како Нешковски, Младенов..... и затворениците. Јас да сум на власт би вовел смртна казна за вакви човекојадци.

Дефиниција за глупи луѓе: Луѓе кои му ракоплескаат на рандом политичар после реченица од ваков тип... "Ние луѓето не ги гледаме како бројки"! :neetaka: :gjavol:

:uzi:

Знаеш дека ова не е режим, него режимиште и пол, накај две кога за вакви работи нема протести, ама зборам за мајдански протести не повеќе на контра протестот него протестот. Па дури и во комунистички режими имало протести бе, во Југославија се протестирало.

Океј банана држава, ама не го кривите народот. Народот се лаже за малце, народот се плаши од бруталноста на полицијата која тепа све живо на протести само не белите мечки. Народот му е преку кур од све ама неможе ништо на направи.

Народот нема поддршка од медиумите, полицијата, војската, судството, ништо не е слободно.

Дајте тема не бидете пички, ништо не ни можат!

Сега е јако да извадат снимки да видиме моментално што се случува, каква е ситуацијата, дали е тензично. :icon_lol:

Туку, бев преге до продавница, земам тоа продуктите, носам на каса и додека чекам таа госпожата да ја искуца сметката, ми прелета една мисла со attachment слика од анонимусите пред компјутер. Хој нонен... Си се насмеав така ко ненормален, среќа не ме примети никој, инаку бруки.

v5yg0n.gif

ДК

Не Марио. Народот е НАЈкрив што сме во оваа состојба. Народот е крив што и ги нема тие протести што ги спомнуваш во постот. Народот е крив што бива ебаван во здрав мозок и повторно одбира да биде ебаван. И ќе одбира, и ова е малце, утре ќе излезат и побетер снимки и уште ќе има поддржувачи на баграва неиживеана. На снимкиве слушаш воздишки и одушевувања од протагонистиве мислиш братучедот и "докторов" на науки онанираат на лисици, пиштоли и лежење на стомак. Политички криминал ли е, bdsm филмови ли се во прашање.
Поголеми гниди од овие на снимкиве можат да бидат само овие што сеуште ќе ги бранат и ќе ги поддржуваат, а ќе има такви, можеш дел и во форумов да ги видиш каде ги загомнуваат сите теми.
Ние сме криви и никој друг. Оваа маса народ да се собере нема војска и полиција што ќе ја исплаши. Нема оправдување, нема посочување на туѓ кривец. Лузери сме, не заслужуваме држава.

Драга,

циу циу трас а?

Дај му на човек власт и измери му го мозокот. Исто како бугарот ЉуБчо еднаш и никогаш повеќе.

едит: Се пријавувам доброволец за ќорката во која ќе ја сместат Горда бркот, за цимерка.

Последно уредено:
драга добра нок преморен сум идам да одмарам ........
Секоја будала се замара со политика на државава затоа и толку сме успешни

што 90 посто од нас гледат да ја доведат државата во ред а не си ги глеаат нивните реални проблеми ајде биди ми поздравена отидов да спијам преморен сум и од бомбите на заев и од латас
ајт

Драга,

Се припремам психички и го чекам денот кога ќе ги објават прислушкуваните материјали од и за моите родители, и како ја кројат нивната судбина. :sick:

Можеби ќе заврши и нивната голгота од последната деценија.

Поздрав.

пс. Последните два дена се мислам да ги напишам горните две реченици. Два дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom