Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,
Се воздржував да не те трујам со моменталната политичка ситуација ама не можев веќе. Македонските Анонимуси бре?!:pos::pos::pos::pos::pos::tapp::tapp::vozbud::vozbud::vozbud::roker::roker::roker::lolzz::lolzz::lolzz::popce::popce::popce::popce::angel::angel::angel::angel:

Не пробувам да го копирам лицето ШТ со емотиконите, ама сериозно вака нешто се чувствувам. Ок ми фали смајли што си пука во глава.

Драга к,

Јас со точак си дојдов на работа и баш фино е да си набијам кондиција о воедно да се опуштам со музиче.

Права зона џаци, се друго е жими к..

twilight-zone-movie.jpeg

На дечкото со краставиците свеќа ќе му палам во црква додека сум жива ако наредна бомба му е Гоца тип на муабет на некој од влијателниве од социјалниве мрежи со Ж или Хорхе ко шо ги викаат. Каракамишева е понеопределена од нив.

Отварам ДК за да се изрелаксирам и читам 50 страни кенкање за тоа колку смрдела државата. Моќта е во ваши раце, или направете некаква промена, или затнете си ја муцката и пишете нешто забавно за да ми ги ублажите менструалните болки!

Ај што патиме од пензионери кои немаат допир со реалноста, па уште мора да трпиме и паметувања како треба од револуционери од пичке си материне.

Најкне се тие што спасиле гз и заминале од тука, со чест на исклучоци.

Драга,

Во последната епизода од шпанската сапуница Македонија, очекувам да излезе премиерот со солзи во очи и да рече: Ако не ми верувате повеќе сменете ме не ме гласајте. И така трогателно да истрча во далечина.

Кеј,

6:30, јас будна. И тоа не само будна, туку и свежа, наспана сум. Кафево у придружба на Стокер. После тоа Херман ме чека. Денов ќе го поминам заедно со моите imaginary friends, одамна не сум ги дружела. Ми се чита нешто апла фантазија. Пасење на мозок, за да го одморам денес.

Чао!

Уште две недели ми фалат од овие два месеци без ебан ден пауза, само две недели и слободна сум!!!

Ај кен ду ит ај кен ду ит ај кен ду ит...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom