Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сите сме исти. :X3:

280kups.jpg

Уште од сабајле се бувта се работи, средив се набрзина уште немам заметено само :icon_lol:. На торентот имам неколку серии за гледање негледани, незнам од кај да почнам, ајде преку ред првин Дванајсте мајмуни па Црните едра после Стотината и на крај Мртвите шо шетаат :icon_lol:. И нормално меѓу серии гледање вежбам грб, уште да ми дадат нешто да преведувам денеска че се расчешнам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Ајде зоврие вдта за чајот...

Кајгано,

Кога тоа се сменило времето а ја не сум паднал болен?
Никогаш, е така да знаеш.

Од другите вести во светот, мислам дека почнувам да стареам малку побрзо од шо реално треба.

Во Македонија моментално не постои пополитички и подефетистички став од Мене не ме интересира политиката.

Разбирам да живееш во Швајцарија и да не те интересира политиката. Но во Македонија да го имаш тој став е исто како да си рекол, можете да ме шупчите анално, можете да земете се што имам, само оставете ми ја детската соба, оставете да јадам сникерс сладолед, да си играм игри и гледам серии.

Можете се друго да земете, можете и да ме нагузите, само детската соба со играчките и сладоледот оставете ми ја.

Последно уредено:
Го чекав и го чекав и го чекав...и го пропуштив all star-от. :tapp:

Многу трчање по институцииве наши :) Се пријавувам во тоа агенцијата за вработување по 4 години и таму таа тетката ми бара диплома од средно. Без диплома нема пријавување. А по закон ми следувале 2-3 месеци по 5000 од државата. А мене Кајго дипломата на факултет. А ја на то дисперзираните се залажав. Башка и смерот го префрлиле во некој нов факултет во Битола, ебем ли га. И сеа си викам ако не се во Прилеп документите кој ќе се матка Битола. И после 5 години од мојата пауза од факултет, решив да се нацртам на факулет. Таа од студентски ми ја дава дипломата, ми го задржува индексот и ми вели дека пола од мојата генерација завршиле факултет. А мене Кајги ми е убо да сум црна овца. И ме препратија денес во дрга канцеларија. Со сите документи, по прописи. И батката ми вели: Извод не ми треба, диплома исто. Само дај ми трансакциска од стопанска и дојди кога ќе ти стаса решението по пошта.

Минатата недела правев експеримент. тргнав тоа роденденот од фејсбук, и си реков да видам дали некој ќе се сети. Да се сетија. Тие што се блиски, тие ти го памтат роденденот и без фејсбук.

BTW какви трауми има телефонот мој од мене.
B9b9tXUCcAA8Xo1.jpg

Последно уредено:
Difficulty levels:
- Easy
- Medium
- Hard
- Expert
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- Ghostbusters

345.png

Кој играл, јасно му е. Кој не, ни случајно да не почнува!
Може само видеово да го погледне :)

#траумиоддетството

Дк

Пред некој ден налетав на една информација навистина интерсно вика- Professional Twerker
и сеа незнам како иде таа професија на пример
Стнуваш сабајле у 7 пиеш кафе поздравуваш комши по пат купуваш баничка и јогурт идеш на работа и мрдаш со газот од 8 до 16 или као?
Па да видиш натпревари па публика купишта па парични награди 1-2-3 место Леј отишла ептен работата :facepalm:

ДК Незнам што ми стана ко улав сум бил денес. После добри 10-12 години ми звекна во глава Bangee. 1/3 од градов го свртев да најдам. И знаеш што? Најиронично е што баш во продавницата преку улица го најдов. Мислев дека таму нема и да не прашувам... Ал бар си уживав :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom