Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј,

Влегов да купам само леб. Излегов со три кеси и потрошени 1500 денари.
#земајтемигикартичкитенавлезусупермаркет
#неможамдаодолеамнапрехрамбенипроизводи
#купивсезанареднатанеделаштодаготвамсамоуштевремеданајдамзаготвење

Знам дека е клише денес песнава, ама ќе ја порачувам на свадба, и тоа на блиска, блиска, најблиска свадба.:love:
Те сакам, иако често ми доаѓа да те удавам. Сепак на крај ти простувам, крв си ми. А крвта вода не бидува.

Денес тажен или среќен ден, допрва ќе знаеме. Заврши поглавје. Втор дел, ако дозволиш да падне оклопот.

Воздишки, воздишки насекаде околу мене. Од мене. И од тебе. На крај украсени со убава вест, за нов почеток.

Поздрав Кајганџии, се гледаме у сабота.
Недела после 00:00 има изненадување за вас.
Специјално за @Џонтра Волта

Ако мајката на дечко ти ти подарува курс по шминка за роденден и куфер со шминки за божиќ, а ја не знам што е разликата помеѓу римел и маскара...како треба да го сфатам тоа?! [emoji19]

Моментот кога дознаваш дека си го положил можеби најтешкиот предмет, а пред тоа си се помирил дека си паднат. :vozbud::vozbud:
У пм, камен од срце ми падна, ајде сега уште у јануари да положам тоа што остана па во јуни да се спрема лека полека дипломската. :D

Искомпонирав цела трака на ѕвончињава од новиот скин!
18 ѕвонче (зелениот лампион) 1/4 нота
19 ѕвонче 1/8 нота
21 ѕвонче 1/8 нота
22 ѕвонче 1/8 нота

25 ѕвонче 1/4 нота
22 ѕвонче 1/8 нота
21 ѕвонче 1/8 нота
19 ѕвонче 1/8 нота
(целиов дел 2 пати иде)

16 ѕвонче 1/4 нота
15 ѕвонче 1/8 нота
16 ѕвонче 1/8 нота
18 ѕвонче 1/8 нота

19 ѕвонче 1/4 нота
18 ѕвонче 1/8 нота
16 ѕвонче 1/8 нота
15 ѕвонче 1/8 нота
(два пати иде и пак на првото!)

Последно уредено од модератор:
Холидеј спирит он... јееј:unsure:

ch090204.gif

Драга јас онака лабаво си свирам на ѕвончињата твои , пробувам да се сетам од мандолинска секција како беше џингл белс и листам страниве и оп оставила слика илумиос , викам ај да видам ииииии сеа ке барам од комшиите дел од дворот да ми дадат една јама херметичка да ископам за да некогаш можам на раат да седнам во ‘‘канцеларијата‘‘. Ке платиш за ова , ке видиш ти.

ДК

Преработката на песнава погоре е веројатно најпаметното нешто што го направиле близнациве. Мора да признаам дека цел пакет е солиден. Пределине во спотот перверзија, што и каде е снимано многу ме интересира. Тапаните кога ќе се убацат е особено добар момент, дадата во спотот е стакло.
Ја пуштив со мисла - дај да видам што срање направиле сега. I was wrong.

Туку, да најдеш во плакар пар чорапи без ниедна дупка е потешко него да најдеш железна 10 денарка во прасето за ситни пари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom