Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кеј,

Се ова од погоре ќе се среди со државниот испит дури и ставро нема никад да си оди.

Иначе оболев и прееска се напив парацетамол облеков дуксер се покрив со 3 ќебиња и еве ме нов.Идам да гејмам на раат.Нека е живо и здраво Lux

Драги

If anything ...

rttsAPv.png

ДК,
во новата 2015 сакам повеќе влакна на глава, па макар и бели :icon_lol:

Ми фалат старите играчници :icon_mrgr: Цел Припор собран во играчницата кај Фарина, гејмаат дота и кантер, плус ние задолжителен декор, еден дел од друштвото гејма дота, другиот играме ПЕС на сонито :icon_mrgr:
Се ставаме на отворено, доаѓа тој главниот и ни вика дечки имаат закажано други за 10 минути, ќе мора да станете. А немаше врска тоа, не бркаше за да играат другарите негови :icon_mrgr:
Едни исти фаци гејмаа цело време, плус основките и средношколките висеа во близина и шмекаа :icon_mrgr:
Голем дел од деновите не ни доаѓав да гејмам, туку да се глупирам. Ги замарав дури плескаа кантер останативе, им го стискав маусот, уклучував шифри, ги горев со упаљач за врат... :icon_mrgr:
Ама кога игравме ПЕС тоа задолжително беше Депортиво-Арсенал или Сент Етјен - Нант.
На едната страна јас играв со тактика 4-3-3 со тројца напаѓачи Илан во центарот, Бафатеми Гоми и Феиндуно, Сако резерва. Средина Пикионе :D
Другаров го имаше Вилхемсон во Нант, Букари, Стојковиќ на голот, Диало во нападот и едно дрво Милош Димитријевиќ што ме реши во една утакмица :D
Најмомент беше кога водев 5-2, па ми намалува на 5-3, па задржавам време така што си додавам меѓу дефанзивците, ама ми краде топка и лесно намалува на 5-4. За во последните секунди мојот голман да ја има топката во раце и наместо да изведам, си го ставив џоистикот во скут и чекав да помине максимално време. Другаров гледа мојов голман не ја рога топката, и кога ме виде дека ми е џоистикот во скут, цела играчница ечеше, ПИЧКАААААААА ПИЧКААААААААА :pos::pos::pos:
Сите станаа да видат што се случува :pos::pos::pos:
Сите напади ми беа исти, нафрлување во трк и гол со глава. Или пошто имав три напаѓачи, ако се одбие топката, задолжително погодував на одбиена. После кога научив да го сецкам голманот, тоа беше газење :icon_lol:
Најдобар гол му имам дадено со Депортиво против Арсенал. Имав слободен и топкава мава во жив ѕид, а потоа гледаме само како му се кине мрежата :icon_mrgr:
На риплеј, гледаме како Тристан ја дочекува топката во живиот ѕид и со волеј му ја лупа во агол :icon_mrgr:
Анри беше семоќен на играта :confused:
Сите играа со најаките светски екипи, ние... :D
Дојдоа еднаш цело маало да играме, какви ретарди беа, по 8 комада им давав со Депор :цицки:
Времиња беа тоа :(

ФИРОМ пичка ти матер, ФИРОМ! ФИРОМ сме! Ааааа волку изреволтиран не сум бил од ништо досеа, ни протестиве, ни никакви случувања не го достигнале ова мое рејџ ниво ко денес. Не заслужува државава да постои бе! Треба да се распадне у истиов момент мочаниов ФИРОМ! ФИРОМ! Џабе гинеле луѓе низ историјава за државава, визијата на некои борци за слободата и автономноста на народов е МОЧАН од страна на мамини лиглиња, па веќе е јасно дека у државава можеш да бидеш среќен само ако имаш пари, пошто ако ги немаш еднаш ќе ти се погоди нешто лошо, ќе ти биде извршена некоја неправда и нема да можеш да мрднеш пошто тој што ти ја извршил има пари од мама и тато колку сака и откако ќе си плати и ќе го пуштат, ќе си отиде на кафица со другарчињата и курвињата што му го пушат пошто мама и тато му дале пари. ФИРОМ БЕ ФИРОМ !!! Од утре да прекине да постои под итно! Пред ебанава нова година и пред последниве колоквиуми мора да те ебе у гз државава, државава која се вика само ФИРОМ и никако другче!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom