Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
По се излегува дека сјаличките за елка од Бит Пазар се најквалитетни......, овие другиве траат само за една Нова Година и толку......, после пукаат, испуштаат дим, шуштат......:)

Што ксмет имаме, што фамилија бевме? Татко ми утре иде на пост-оперативна рехаб.(кутриот за влакно спаси глава), сестра ми за три дена ке оперира кук, мајка ми завчера на клиника едвај притисок и стабилизираа, јас вчера се “закитив“ со лонгета...
Уште нешто има ли??? :mad:
Или да не го предизвикувам Цацко ... :cautious:

Ајде онаа, утрово од Дејвид Боуви шо ја вежбавме.
7cnZeJO.gif

Ди Кеј,

После краток но доста суштински разговор со @Anne. дојдофме до заклучок дека @Red John е уствари Бетмен.
Ќе ме прашаш „од каде па сега тоа?“.

Види вака, прво, си ги видела некогаш заедно нив двајца, во иста соба? Знам дека не си ги видела, не е можно.
Плус, поголема тежина дава тоа што бев кај него на гости 4 дена а цело време го гледав или Џон или Бетмен, никогаш заедно, во исто време.

К
Да бидеш прекувремено на работа и тоа во неработен ден. Несо иди убиј се. Ама така ми треба, сите ми велат најди си подобра работа, јас нееее... нема шанси да ги заебам сегашните :facepalm:
Мислиш медаља ќе ми дадат - „Најголемата шупачка некогаш вработена кај нас“
Луѓето се клети, не знам по кој пат ова го кажувам, ама клети се. Не за џабе е кажана таа „Да очекуваш некој да биде фер со тебе зошто ти си фер со него, е исто како да очекуваш лавот да не те изеде само затоа што ти нема да го изедеш него“
Ама не ми влегува бре во таа шупачка глава ништо!!! Срце не ми дава да сум идиот кој си гледа само за себе (иако само тие луѓе успеваат во животот) Се депримирав...
На ти песма

Драга,

Машките што ставаат слики од форумџики се или fuck buddies со форумџиките, или е френдзонирани. Ама познавајќи ги македонките, френдзонирани ќе да се. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ај поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom