Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

... колку често и да ме носела во беља, ептен си ја сакам контроверзноста која ја предизвикувам со моите искрени мислења :D

Кеј,

Какви мужи има на форумов , ги молат девојките за слика за да може да знаат на која да и се пуштаат на која не хахахахаха,ова е за две нијанси послабо од сликата на Пеџа the GOD.

И гледам си ги вратила старите икони,кул работа.
:motorce:

Неможам да ги разберам родителите кои своите малолетните деца ке ги облечат во партиски маици и капи и сликите одма на фб. Која им е поентата дали да собираат лајкови или конкурираат за наградата родител на годината.

Лелееее не ми се верува!!!
:pos::pos::tapp::tapp::tapp::vozbud::vozbud::tapp::brlav::brlav::Кезец::Кезец::pijani::pijani::uzi::yid::uzi::pusigo::pusigo::pov::lolzz::lolzz:
Ова старчето :anco: сте го направиле anco :pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::D:blablab::tapp::love::eek::P:aplauz::pov::zver::yid::zloo::motorce::misticen:!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ченко, те молам не ни предизвикувај очобол со смајлињата во иднина. Ако не ти е до пишување, воздржи се од труење на темите со глупости.
Сметај го ова за формална опомена пред забрана за пристап. Се надевам дека ќе ме разбереш, пишувам во името на сите членови. Ти благодарам.

Ја, не ги сфаќам перфекционистите. Нема логика во нивново, нема логика луѓето да бараат се да им биде убаво, или некои мазохисти обратно. Нема логика се да ни е рамно, не може да нема ентропија. Незаконски е, природно незаконски. Не може од ладна вода да се даде топлина на топла вода. Коа би можело, би запрело се, би ја немале таа ентропија, би ја добиле таа перфекција, тој недостиг на хаос, таа апстрактна рамнотежа. Мене ми е ок и рамнотежата шо си ја имам сеа. Не барам многу. И така.

:oftopik:
Најголемиот страв ми е дека некогаш ќе изгубам некој од најблиските, а притоа во моментите кога сум го загубил не сме биле во најдобри односи. Секогаш има моменти кога ќе се скараш со најблиските, ќе повишиш и тон во лутина, па може и ќе кажеш работи кои не ги мислиш. Некогаш дури луѓето се и тврдоглави, па ако некој нешто ненамерно им згреши, му држат лутина долго време.
Животот е краток да држиш лутина на долго време, ќе се каеш еден ден, ама секогаш ќе постои опцијата дека е доцна за да се извиниш, да простиш или да прекинеш со тврдоглавостам особено ако се работи за некој кој некогаш ти бил многу близок.
Бар јас се раководам по ова и никогаш не успевам да му останам лут дури и на некој што премногу ми згрешил...

Kога си доле секогаш ќе плачеш. Кога си горе,кој те ебе бе,ова е капитализам,либерализам, шо ми е гајле за тебе бе.Туку шо викаш да организираме некоја хуманитарна акција да им потфрлиме нешто на гнидиве па и да си се прокурчиме со џипоите ?
Хипокризија левел у пичку матер.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom