bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Пази се од женска личност што таа тебе те додава за пријател на фејсбук, и да не ти е роднина или другарка
.
Ми вика за 20 денари кавга ќе сум правел, не е проблем за вредноста на парите не сакам некој будала да ме прави, а и доволно вино имав испиено за да бидам агресивен и фатам келнерот за врат.
Попот на јутуб викаше да не се биде безобразен ама денеска не постев
. На А. му викам куров да му го дадам да го пуши 5000 евра казна е за објектот ако те фатат внатре, надвор да се научи да пуши сега кога е тука...
И оди песмата ми беше верна на кур ми седна, честитки за вториот брак на...

. З. вика сељачка меана кај седнавме, викам добра е се додека со сметката кога ја донесоа не се расипа впечаток.
А онај не знае во кој гол тера да не си му во кожинката, страшна работа ако се врати ако го фатат му се заканува пет години....
.Ми вика за 20 денари кавга ќе сум правел, не е проблем за вредноста на парите не сакам некој будала да ме прави, а и доволно вино имав испиено за да бидам агресивен и фатам келнерот за врат.
Попот на јутуб викаше да не се биде безобразен ама денеска не постев
И оди песмата ми беше верна на кур ми седна, честитки за вториот брак на...

. З. вика сељачка меана кај седнавме, викам добра е се додека со сметката кога ја донесоа не се расипа впечаток.А онај не знае во кој гол тера да не си му во кожинката, страшна работа ако се врати ако го фатат му се заканува пет години....

со име Раде. Тој бил најголемиот мангуп во малото. Арно ама еднаш се закарал со некој багабонт, па истиот бил предизвикан на
. Откако Раде го добил дуелот, решил да постане
, зато шо женските се дразнеле на рокерите. И ко бил в кафич, видел како некоја женска изведува песна од Нирвана во локалот и и рекол
. После настапот ова му рекла-Јас сум Shemale, ако сакаш да ти ги покажам моите
, ама после да ми
. Раде и рекол аааааааааааааааааа
така, тој филм не го гледаш, зато оди У
. После женскава или како сакате викајте ја паднала во
од неговите навреди и пцофки, изненадена од неговиот однос. Откако се освестила, се исправила на нозе и ги извала
. И после то го
Раде, и Раде си го простил
.
за него, па после че
во негово име, зато шо Раде таа вечер сакаше да се напија уште едно
, пред да го стаса смртта.

) да одиме да навиваме за маалскиот клуб, за потоа и да ги "формирам" Автобусџиите, кои подоцна прераснаа во Шумари, за сега да ме замени сосема нова генерација 

- back to the 2010.