Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
што треба да направи човек кога ќе сфати дека глаголите МОРАМ и САКАМ (1л. еднина) немаат исто значење?

Драга време е да се забрани употребата на фразата "нога ли е ,дрога ли е" :вонзем: иии фала до цимерот за сокот од лимони шо ми го направи да ме раздрма у 4 саат (y)

Ме интересира само како може ништо да не ме интересира од актуелните интереси на мојата генерација.И до кога нема да ме пипа ништо .

Бејби,
Ми се свиѓа бојата од сликата на @Anne. Многу сакам да си ја фарбам косата! Ама немам муда! Т.е. мислам дека повеќе не сакам да се замарам со префарбување. А морам да ја избледам пред се, и тоа најмногу ме плаши. Можеби еден ден ќе си речам дека не ме интересира ништо друго :D
Бевме Флорида. Ама не кажувам ништо за да не урочам :P Едино нешто што ќе кажам, е дека животов може барем еднаш да остави нашиов план да пројде без никакви препреки. Зашто мора да е толку факинг тешко? Секогаш, за секоја ситуација. Ај нид а брејк. Битно, малку по малку, со прескокнување препреки, иде напред :pipi:

На Таска му е роденденот пише на фејсбукот, иначе човекот е будала со документи. Иди со нас на ракомет не дискриминарам јас ние без документи сме, ама него закон не го фаќа :icon_lol:. Минатиот пат јас на свадба бев, викаат при крајот жустро кога било сакал со шишето да фрла, немој викам нас ќе не затворат него шо :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:...

Како беше благословот Господ да благослови, охрабри и окрепи.

Драга Кајгана,
Србине стварно имаат предобри шоуа, емисии............, не сфаќам зошто и ние не направиме такви добри шоуа, емисии, па да речеме еве и ние имаме нешто добро на телевизија, а сепак наше:)

Драга,
Конечно гудево изусти нешто со кое јас можам да се сложам:

(не тоа дека сите сме гоВна :P)

Кој гзолижачки и бескичмењачки народ бре ... (не знам какви се другите народи, не инсинуирам дека другите се боље или нешто). Дури и кога нема потреба, едноставно по навика се упикуваат.

Па не ми се туфкај на само, ако претходно си се умилкувал на оној кој ти го предизвикува туфкањето секој ден!

Достоинство не поразлично од она на девојките пред мтв. Освен фрлањето на било каква кичма, дури може и помала плата зимаат а си влечкаат мн повеќе стрес и одговорност секој ден.

И после зошто успеваат терсене луѓе. Па пошо тие добиваат дури и повеќе упикување и тапшање отколку океј луѓето. Зошто, заради некаков глуп само-одбранбен механизам според кој се лиже за да не се биде нападнат и оштетен.

За пари ли си го пакувате достоинството у вреќа? Најлошото е што и да им фрлиш пари на тие луѓе, ќе продужат со сервилното однесување.

Па ако приметам дека некој е бессочувствително суштество без осет, немам желба ни "здраво" да праам, а не па нешто повеќе.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom