Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да си фатам дечко и да облечам апостолки на топук и возгордеано да се шетам низ Сити Мол. Уствари Сити Мол is so last year, низ Капитол ќе се шетам.

Каква моќна филозофија поседува човеков Уф луѓево наоколу може само да му се фатат

The less I know about other people's affairs, the happier I am. I'm not interested in caring about people. I once worked with a guy for three years and never learned his name. Best friend I ever had. We still never talk sometimes.

Драга Кајгана,
Луѓето колку и да се далечни, сепак музиката ги зближува:)

Драга...
што е работава во последно време се ми се лепат студени,дури и бруцошки
и тоа од филолошки,група Југословенски јазик и книжевност,последнава денес,читај,
цел викенд не ќе можам да ја откачам се додека не и ја прераскажам и напишам 2-3 страни,здраво за готово значи,а тоа е книгата „Пинки го виде Тито“,ооо тука ве чекам.

aRgvXmq_460s.jpg

tumblr_inline_mu02h9EsQO1s45l29.gif

Петок е бе, ќе се пијат ракија за сите пари...сите 400 денари.:icon_mrgr:

ona:Imas kola

jas:da

ONA:Sto model

JAS:ne e bitnoJAS:so e bitna kolata ne mi e jasno bitno da vrsi rabota

ONA:Bitno e kako ne e bitno

ONA:A klasik ili sport r
JAS:jas na primer ne ja gledam kolata gledam da mi vrsi rabota dali e fico dali e bmw seedno mi e bitno da mi vrsi rabota

ONA:Abe ostaj tie muabeti

ONA:Odgovori
JAS:najseriozno

ONA:I jas najserioxno
JAS:porano gledav koli vamu toa sea ne se zamaram bitno mi e da me odnese do rabota

ONA:Batali yoa kazi ajde da znam dali da izleguvam

">
JAS:znaci so ima vrkska kolataJAS:stvarno ne mozam da razberam zosto site zenski odma gledaat na kolata

ONA:Ima odgovor cekam sigurno nekoja mala so 3vrati i radi toa kries
JAS:ako ti kazam deka iam yugo ke izlezeme
ONA:Ne
JAS:kazi mi od koja pricinaJAS:ne bi izlegle ako iam yugo

ONA:Ti odgovoriv klasik koli sakam so 5vrati i temno plava boja
JAS:abe i jas sakam nesto ama nema

ONA:U kancelarija imam

ONA:I se
JAS:mora da se zadovolis so toa sto go imas da bides blagodaren za toa sto go imas i da se stremis kon poveke

ONA:Epa toa e bratko da sme zivi i zdravi

ONA:Probaj kaj drugi kaj mene sanasa ne dobivas
JAS:kolku za informacija mercedes c klasa iamsea go zemav pred 3 meseci

ONA:Tvoj problem
JAS:ok

евеееееееее
значи ова е моабетот од денеска и драга незнам кај да го ставам јас го правев моабетот и ете нека се најдат тие што треба
и после денечните мази не ви чинеле

Кеј,

Како да се справиш со сплеткароши кои на еден едно му кажуваат, а на друг друго и на крај излегува каша попара за нешто за што не ни знаеш што е муабетот?

Според мене има две решенија.
Прво. Да ја утепаш од ќотек, забите у рака да си ги собере.
Второ. Игнорирање.

Ја би за првото, ќе извадам се негативно од мене врз неа. Ама долно ми е да се тепам.
Втората опција би била посоодветна.

Драга...

... денеска доживеав еден од најгордите моменти во мојот живот. Сфатив дека треба да почнам да купувам поголем број боксерици :D

Да ти е*ам 'ксметот шо го имам јас...едно девојче го меркам доста време, и денеска ја прашувам дали ќе продолжува во дискотека...одговорот кец на десетка за мене, ми вели, ќе продолжам, ама немам со кој, и нормално јас се нудам и прифаќа, и ми вели ајде таман и заедно ќе си одиме. :cool:
Арно ама, зошто да биди едноставно, кога можи да биди комплицирано...во дискотека заедно со нас се накотија уште 7 души :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:. Fucking shite.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom