Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

од кога се пресели брат ми неподносливо е да се живее тука. Многу малку ми фали да си соберам парталите и да киднам негде. Било каде. Ќе трчаш по болници, ќе правиш ќејфови, ќе се потресуваш, за на крај да гледаш како си го живее животот само за себе и на никого друг не мисли. Епа доволно беше!!

draga kajgana za rodendenot ke odam kaj brat mi vo new york a za nova godina vo paris.
tezok zivot sto da se prai :)

Attachments

• how-new-york-city-went-digital-in-2011-90fc170a12.jpg
    how-new-york-city-went-digital-in-2011-90fc170a12.jpg
    158,2 KB · Прегледи: 21
  • images.jpg
    images.jpg
    7,6 KB · Прегледи: 21
  • happy new year.jpg
    happy new year.jpg
    33,5 KB · Прегледи: 21
  • xl_PP32094-photo-noir-blanc-pont-brooklyn-new-york.jpg
    xl_PP32094-photo-noir-blanc-pont-brooklyn-new-york.jpg
    79,3 KB · Прегледи: 22
  • PARIZ.jpg
    PARIZ.jpg
    71,7 KB · Прегледи: 20
Каков филм гледавме вчера, тежок мајндфак ни се задеси...
Песнава може гомна да јаде :icon_mrgr:
Која е веројатноста дека некогаш ќе бидеш во врска со самиот себе, ќе затруднеш од себеси, ќе се родиш себеси, ќе се вратиш себеси во времето за да ја растуриш врската со себеси која ти претстои во иднина, бркаш убиец кој уствари си ти итн? :icon_mrgr:
Тоа е моментот, кога самиот себеси си мајка, татко, ќерка, син, вујко, вујна, стрина, стрико, тетка, тетин... :icon_mrgr:

Па мора нешто да се остави и за вториот дел...
Wait a minute, филмот има втор дел? Како???
Иако првиот дел не може да се надмине, сепак вакво вториот дел ги задоволи сите очекувања :cuc:
Какво гение треба да си, двата дела да имаат ист ужасен старт :cuc:
Колку само рандом ситуации во кои за поголема гледаност се појавуваат разголени типки кои буквално никаква улога немаа во филмот :icon_mrgr:
Шок & терор once again :icon_mrgr: Овојпат подобро гифувани птици, но одново главните оружја беа закачлки и пиштоли со бескрајна муниција.
Моментот на филмот е кога гифувани нозе од типка која плива во море, беа нападнати од гифувана giant jumbo jellyfish , а типката потоа беше однесена во болница со гифувана амбулантна кола :cuc::cuc::cuc: Притоа, нападот од медузата немаше никаква цел во филмот, ниту се спомна некаде понатаму. Ќе сфатам дека немале пари да изнајмат амбулантна кола, ама зошто побогу морале да изгифуваат таква :cuc::cuc:
Лошата глума од невидени размери почна со запознавање на главниот лик и неговата идна женска.
-Hi, I'm claire
-Hi GLORIA
и типкава до крај на филмот си се вика Глорија :pos:
Истите глумци од првиот дел ги има и во вториот, па дури и некои кои умреле, се појавуваат во други улоги. Иако случкава се случува во сосема друг град, сепак истите рандом фаци од првиот филм се одново овде :pos:
Од некоја причина кога бегаат од теророт, одат на гробишта од каде што излегуваат зомбиња, кои се поживи од самите актери, облечени се во подобра облека од таа што ја носам во моментов, и актериве иако ги гледаат сепак решаваат да им ПОМОГНАТ :cool:
По пат среќаваат двајца пештерњаци и им викаат ARE YOU OK?
Пред да добијат масовен ќотек со стапови од праисторијата :cuc:
При секое убиство, иако е очигледно дека некој е мртов, имаш момент captain obvious и заклучок she/he is dead...

Дефинитивно филмов (и двата дела) се најдобрите нешта што сум ги гледал во животов, а препорачливо е да се гледа исклучиво со друштво :cuc:

Оваа е темата за спојлери?

Леле каква книга сум читал фчера, за некоја песна од оган и лед.. се борат за еден трон нешто па на крај братот и ја беф лајк омгњтф па како е можно ова :icon_mrgr:

Или ај заеби?

Имам пари да сум среќен 3 дена. Кој ве тркала :cool:[DOUBLEPOST=1417187367][/DOUBLEPOST]Зимски ту би ор нат ту би - Да се КАПАм или капа?! got it?

Денес во 10.00 часот стапи на сила Законот за кајгана.

Изјавувам дека за употреба на моите постови, отворени теми, и ставени лајкови е потребна моја согласност (Сунѓербобовска конвенција). Секој што го чита може да го копира овој текст и да го објави во под-форумот играчница но да пише дека е копирано од мене. Тоа ќе го стави под заштита од страна на модераторите,админите,супер модераторите и алфите. Ја известувам администрацијата на Кајгана дека од овој пост па натаму е забрането банирање,казнување,бришење или пренесување на моите лични постови или преземање на било каква друга акција против мене врз основа на моите теми,слики и постови. Содржината на овој пост е видлива само под полна месечина и се чита само со УВ зраци по што може да се прочита мојот знак „ПРИЈАТНО“ и не смее да се нарушува. (UKC 1 1-308-1-103 и Старогрчко Рикиевски статус). На сите членови се препорачува да го објават ова известување во оваа форма или дополнето со нови детаљи кои се однесуваат на можноста за злоупотреба на податоци од кајгана профилот и приватните преписки со девојченце,Џену,драгонски, или други девојки на кој што сум им се пуштал во ПМ. Препорачливо е известувањето да се објави во оваа форма. Ако изјавата не ја објавите во под форумот Играчница, ќе ве следи несреќа во следните 50 секунди. Во спортивно доколку ова го постирате на профилите на 3 модератори симпатијата ќе ви пише порака на кајгана во која што вика дека ве сака, а блу лејдибаг нема да ви избрише пост во ДК во следните 20 секунди.

Па добро бе К, ќе се најде ли фризер што еднаш ќе ми ги погоди шишките... :place:

dumb-and-dumber.jpg

For the love of God, Jim wears them better than me... :place::place::place::place::place:
Никогаш не сум плачела за фризура, ама навистина се изнервирав овој пат....
Никој не сакам!!!

ako нe моиш да постигниш нешто

само не е убо некој тебе ко ке те притиска

de da a naredime nekako da uspee samo toa i posle kraj aman se reklo nemozam pojce puknav samo toa go cekam.

Држава во која семејното насилство во било која основа молкум се поддржува, особено од страна на мнозинството преку изразите: Сама си го барала курвата, така и му треба кога не е маШ (Да. И мажи можат да бидат жртви на семејно насилство) - не е држава, тоа е збирштина на мали, ситни, одвратни луѓе.

Буквално ми се гади од народов. Катиљ. Гостопримливи и лижогзачи спрема странците, ама затоа меѓу нас да се убиеме и да поддржуваме тоа што некоја жена секојдневно добива ќотек, а буквално нема како и кој да ја заштити, бидејќи институциите не функционираат и на мажите кои исто така се подложни на семејно насилство да им се смееме пошто не се доволно маШишта.

Ја проколнувам кармата што ме залутала во вукојебинава.

Ова не се однесува само за народот и размислувањето за жените, туку генерално за се'. Таков народ сме, фини добри пред сите други, ама проклети и лоши кон блиските, кон успешните, кон добрите. Со застарени сфаќања, исплашени, пасивни.

Баш вукојебина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom