Чекам да отворам една тема у општи, а да не прочитам, бугарски пасош, ауфидерзен, пакување куфери итн. Здосадивте веќе не отруфте, ако сакате идете ние ќе си умреме тука мизерни.
Koa kje vidam lugje so prejaki odela koi izgledaat ko shit na niv, mi se vrakja OCD-to i sakam da gi soblecham, im udram eden shamar i gi doteram.
Kako be mozhe da ve ima takvi seljaci?
Денеска се чувствувам одлично, после долго време. Имам некоја вишок на позитивна енергија, која ми фалеше во неизмерни количини изминатиов период.
Бев и на првото интервју во мојот живот, па Понеделник или Вторник ќе добијам резултати, па ако ме примат по се изгледа ќе го повторам Балотели со ракетите во станот.
Драга, ми пишува во последно време едно педерче, ми прави нормален муабет ама пак ми е чудно ебаго. Од една страна се бори оној хомофобикот од мене против оној од другата страна кој со ангелски глас ми вика: „Немој Хот Ајс, немој да бидиш хомофобик, биди модерен, секој има право на свој личен избор.“
Конечно и јас си добив нов телефон. Сите купуваат ајфон 6ки, галакси с5ки ама јас ќе си се радувам на тројче подеднакво исто. И да, чудово стварно било „smart“.
Имам дома три хрчаци брат ми решил да прави мини золошка е све тоа е ок
Арно ама едниот е со нормална големина а другиве се да ги речам мини хрчаци,значи друга врста и не може да седат заедно.И сеа што се дешава петардава ги стаел у еден стаклен сад нели дур му го донеле терариумот .Арно ама тие скокаат ли скокаат ко нинџи се.И нормално ко што му реков не знам како едното успеало да излезе.цела среќа што не го згазнав у влечката ми влегло,него како дошло до ходник бе/Среќа негова а и моја инаку на душа ќе го носев.И за крај аман луѓево нека прват разлика од хрчак до стаорците што им шетаат нис дома.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.