Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од:
27 ноември 2007

Седум години член на кајгана :icon_mrgr:

Колку работа имам човече :icon_mrgr:
Само прифаќам некои доброволни задолженија, сто работи работам, а само од една-две зимам некаква плата :вонзем:
Битно да е пополнето времето :rolleyes:
Плус што паралелно учам за магистерскиве, а и аплицирам цело време за курсеви ширум Европа од мојата област :pos: Никој не сака да ги спонзорира сиромавите жители од Балканот јеботе :гик:

И покрај сите обврски, сепак наоѓам време за да направам нешто креативно :pos:
Инспириран од http://forum.kajgana.com/threads/Кајгана-Креатива.62900/page-10#post-6964400
добив некоја идеја и ја реализирав :D
Нормално за некого е смешна работа, ама за тип со 0 реализаторски способности кога е во прашање цртање и слични работи, добро е и следново:
DSC02541.JPG

Конечно успеав сам да направам нешто од овој тип. Конечно се осеќам како научникот Семи што го даваа на А1 на времето, во 7 сабајле.

Плус и Борче си доби ново чинивче за јадење, со залепено стикерче на него. Вива ла Џамбо :гик:
DSC02540.JPG

На крај еден совет од мене. Учете деца, затоа што без учење ќе бидете ПОЛУЧОВЕЦИ (С.Андов).
DSC02538.JPG

Драга Кајгана,
Многу ги почитувам луѓето кои го негуваат својот јазик, својот дијалект, ама на работно место мислам дека треба да знаат како се збори.

:coffee:

Свака част на членот/членката која стои зад профилот на Про Фемина. Конечно трол со поента, со кој се покажува колку феминизмот е забегана работа. Уз феминизмот и лажната авангардност „борец за човекови права“ на животните секако... (y)

Кајгич
претходната вечер ми била толку убава шо до сеа живот давав за таква вечер. Откоа ја доживеав, а животот недаен, замисли колку сум среќен, колку сум исполнет!

Драга значи незнам што е работа нема беганје од тоа и нема.....
Значи ајде си реков ке тргнам некој денар на страна нема ни да се коцкам ни кладилница ни ништо ни да давам пари за глупости некои малку да стегнам...и што се дешава.....
Ми стига писмо од извршител за неплатени судски паушали 1000 денари 5000 платив и
денеска врвот паркирам кај зелено пазарче 15 минути не повеке се вракам и колата ми ја товараат на пајак ги сопрев си платив 1500 ден и ајт на здравје пред 3 дена удрив еден со колата треба пари да му дадам се договоривме
значи кога не ти е речено да тргнеш некој денар на страна и не ти е речено
друга логика нема коа ги ебам, парите на коцка кладилница наеа гајле со казни коа ке се решам да не играм спортска се баксузи ме пратат казни....незз што е работа ....:mad:(n)(n)(n)(n)(n)

Нема тема, нема тема, што ќе правиме ? На драга кајгана трол пост ќе пишеме.

Кајг

Праќаш CV, знаеш дека донекаде си квалификуван. Едните го препаќаат на други, другите на трети...
Три фирми ти се јавуваат за интервју, во исти ден, едно по едно.:cool:

Oh well, wish me luck :D маратонот почнува за саат време :D

порано (пред 40-50 год),сум се чудел зошто татко ми,после ручек обавезно ќе си прилегнеше тука веднаш во кујна на каучот едно два часа, а јас пак трк надвор да го свртам трговскиот десетина пати и ги ѕирнам продавачкине на пракса во секој куќан.
Сега сум јас на неговите тогашни години,сега и јас после секој ручек прилегнувам 2часа.

10704070_10205228507218958_2582154826900630228_n.jpg

untitled.png

Ако некој мисли дека тоа што го пропагира ПроФемина е феминизам, треба дефинитивно да оди кај Чепреганов да му ја отворат главата и да видат дали има нешто внатре или претставува медицински феномен.
Секој став, секоја идеја или движење, колку и да е разумно, може да се направи дебилно и бесмислено, со преувеличување, надувување и извртување на неговото вистинско значење и поента и со тупење во секоја можна ситуација, дури и таму каде што е тотално непотребно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom