Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
123.JPG
Hey Annie!
Hey Robin! :love: We'll meet again one day. :X3:

И така драга, времето лета. Ене го кај беше јуни, вам што ви смета ладното дур да трепнете март ќе е.
А што ќе правам после март појма неам...

п.с. сакам снег.

Мислам дека му дојде крај на нашето дружење , остани со здравје !

Meсиииииииииии :cuc:

п.с Еј абе сум ја утнал темата............................или сепак не

draga
obicno veruvam vo pogovorki ,no dosega ne sum veruvala na pogovorkata "koj cheka ke docheka "...neznam zoshto na drugite pogovorki im veruvav,a na ovaa ne ...
eve od denes vetuvam ke veruvam i na ovaa pogovorka ....imam prichina

Драга, кога учев англиски на курс, ми предаваше една од најдобрите личности воопшто со кои на било каков начин сум дошла во контакт во животов. Нема некој што сака повеќе деца од неа, од професорката. Како група нејзина си зачувавме контакти, си се дружиме , си пишуваме. Нон стоп ни повторуваше како дека само заради децата си ја сака професијата, секогаш ни искачаше во пресрет, буквално ни е другарка. Денес видов дека со маж и си посвоиле дете, веројатно не можеле да добијат никако.
Како што го пишувам постов солзи ми течат не поради тој факт дека ми е жал, туку од радост дека во животов мој познавам личност со толкаво срце, бавча ми е и душава и срцево. :cuc::cuc::cuc: Се надевам дека универзумов ќе им ја подари сета среќа во животов на нејзе и на маж и зошто нема личност што ја заслужува повеќе, поготово повеќе од неа. Тоа дете не е свесно каква личност ќе му е мајка :cuc:

Кајгич
зошо толку се палам коа некој ми рече дека не можам нешто и после тоа вложувам максиум за три пати појако да го направам? Мислам, зошо не сум самоиницијативен, кај се купува тоа?

• Ми се допаѓа
Reactions: osa
Маја Гроздановска пред бракот беше позната македонска пејачка.

После бракот сите ја знаат како "Онаа жената на Панчев што не му отклучува за време на светско"

Жени, учете од примеров и не се мажете :icon_lol:

Се будите рано се чуствувате ненапсано го мразите шефот сакате да спиете ние го имаме решенијето за вас-Пиштол доколку се јавивте во следните 5 минути добивате уште еден пиштол +мега муниција за подобар ефект јавете се на 0800 500 400 Ве очекуваме Вашиот повик е бесплатен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom