Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Седнав да учам околу 5 попладне.
Во меѓувреме:
Направив генерално чистење.
Смислив, испробав и усовршив нов сос за тестенини.
Си нарачав леќи.
Два пати бев на кафе.
Си го средив несесерот со шминки.
Поминав 4 нивоа од Candy Crush (и + уште 2 од тој другиот свет со пилето) :D
Изгледав 185 клипчиња со слатки бебиња на јутуб.
Прочитав 7 (со букви: СЕДУМ) страни од книгата.

Продуктивно учење. Сега мислам дека е време да си легнам. :D

Кеј,

Пред 5 години на 11 ноември сум била на Underworld. :love: Пак да дојдат сакам. Не уствари, јас сакам да одам некаде надвор од границиве на нивна журка. Или нешто слично на нив. Ми се журка у ПМ, на некое такво музиче.
Да те поздравам. Види што атмосфера било тоа. Снимкава не ја бива многу, ама јас си знам како ми беше. ;)
Лап, шлап и денсај си цела вечер. Лепота. :noze:

Драга,
Дојдов да проверам дали ноќеска на пијано сум те замарала. Не?! Ок.
Ме потсети бубамарата на Underworld концертот пред 5 години. Уште ми летаат пепрутки кога ќе ми текне.

Чипс, мајонез, чили сос и сенф... Покалоричен појадок здравље.

На некого утрото може да му почнува со утринско кафе, ама мене со утрински зелен чај, а се потроши боцата од плинското па купив нова.

А бе 25 кила јапонско јаболко купила сега треба да го ставиме во длабокиот фриџидер, а ова јаболкава јапонски којзнае колку здрави се, ќе си прочитам сега по мрежaва.

Паѓа интернетов, и кај шо го серам кучево на таа клупа наркоманите се дрогираат, па чекаат да досери да заминиме и да си збркаат работа, му кажувам на Ш. ми вика не сум бил нормален, што да правам таму му е погодено местото за серење на друго место не сери :icon_lol:.

draga mi trgna denov ej sabajle ubavo si stanav si sitrcav edno 5 km koa se vrakam doma pismo od izvrsitel ???? wtf se iam plateno
pisuva pausal od osnoven sud skopj 1 od 1000 den plus za izvrsitelot 3200 so se zamaral 4200 denari a ni pisuva za sto prekrsok ni opomena ni nisto....
celo sabjale mu zvonam na izvrsitelot se krie ne se javuva ni na fiksen ni na mobilen ne se javuva???
se javuvam u sud im kazuvam sto e rabotata mi vikaat ne se nadlezni oni za toa da se javam vo oddel za prekrsoci da proverat dali mi e platena
zvonem do sea ne se javuva nikoj
se javuvam na eden drug broj isto vo oddel za prekrsoci i vrv mi se javuvaat
mu kazuvam celat a situacija i deckoto
go citiram

''Decko ja ne mogu da ti pomognem ja sam ovde samo dzandar ja ne znam toa ''' shop glup......

ako ni e i malku ni e i posle da sedam u ovaa zemja ti ebam drzavata nemaat pari u buzetot pa udri u se koj kur vi ebam krvta....

Куре си Драа, нема те(читај ме) одамна : D

Иам навику место куде да викам куре, место ајде, аре, седи = сери, сери бе још малце, рано е : D
Него кд глеам онија лецитацие на оној жуто хистори, онј чика кд лецитира брзо и навиено, иде ми се бокс да му удару на телевизор,на ѕд, на прозор, на мене....затој што сам луд и ке ударам тфрдо за да ме боли рука :unsure: Не озбиљно, понеартикулисано,поантипатично,понеандрталско нешто ја не сам чуја, жими сфе.Најглупа професија, лецитатор

Најјака знаеш ли која е? Moдератор хаха не шалу се, дегустатор на вина, дада Драа, дегустатор

Навлекја сам се на доту двојку:свиркам:

Треба чајџилница да се наречи кафаната затоа што чајот е 20 денари, а кафето 30, се знае што се троши повеќе :icon_lol:.

Вечер сум на свадбарски торти дојадување коњаци допијување, можи некое пиво на крај за освежување..

Добро дали овиа што идат по врати имаат осет?веројатно не чим звонат уште од 9 сабајле:facepalm:.Се обсил на звончето мислиш гори негде,и почнуа стандард вика не ми е за лек за леб ми е.Е ок му викам имам леб тазе ќе ти го дадам.Ама господинот нејќе,ее нејќе сакаат пари за да можат да рокаат ракија од сабајле.А пари недавам од причина што сум имал случај да дадам,па после ми имаат кажано еј ене го се пијанчи.Пак ќе речам на тие што им требаат стварно пари не идат по врати,си има жиро сметка и крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom